You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Tapi Kenyataan Aku Bukan Siapa-Siapa

17,413,319 total views, 1,714 views today

Tapi Kenyataan Aku Bukan Siapa-Siapa

Gambar lama (tahun 2007 kot). Time nie masih lagi merupakan mahasiswa.

Tapi kenyataan aku bukan siapa-siapa

Ku bukan superstar kaya dan terkenal
Ku bukan saudagar yang punya banyak kapal
Ku bukan bangsawan, ku bukan priyayi
Ku hanyalah blogger yang ingin dikenali & disayangi.

He..23x

Bro tengah seronok pulak layan lagu Aku Bukan Superstar dari Project Pop.

Bro rasa,

Tak lama lagi, musim pilihan raya IPT akan berlangsung, banyak calon dah dikenal pasti dan ada juga calon yang tumbuh cam cendawan semasa pendaftaran calon.

Pilihlah calon yang terbaik bagi korang

Between tahun 2006 ke 2008, boleh dikatakan hampir 10% jawatan tertinggi dalam keseluruhan MPP di IPT dikuasai oleh budak sekolah bro. Terkejut gak bro, time mula-mula menjadi YDP.

Sekolah Menengah Kebangsaan Anderson

Sekolah yang banyak hasilkan pemimpin, ahli perniagaan, individu berpengaruh, atlet negara dan mereka yang terkenal.

Bicara bro | Rindu sangat zaman persekolahan

Dalam adik-beradik bro, tiada yang mengikuti jejak langkah bro. Kecuali adik bro yang bongsu, tetapi dia tidak bertanding tahun ini. Kawan baik dia kot bertanding (anak didik bro gitew).

Gambar diatas sekadar hiasan di ambil semasa bro berucap untuk International Conference di PWTC, 100% berucap dalam English di depan peserta dari luar negara. Rindu zaman nie.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

40 thoughts on “Tapi Kenyataan Aku Bukan Siapa-Siapa

    1. he..23x bro masa kempen dulu xde la cam nie

      doakan terbuka hati bro untuk berpolitik semula…

      tapi entah bila… tunggu bro betul2 bersedia… xnak jadi kes ditikam belakang terang2

    2. masa nie bro mmg kurus… makan xterjaga rehat xcukup & banyak yang bro fikirkan…

      now bro dah kurus cam dulu… sejak xde kerje nie huhuhu

    1. tue la.. dah kerja nie.. rasa cam xde ape2 komitment sgt pada masyarakat..

      kerje sampai lewat malam.. kuar kerje awal pagi

    1. naif sangat ke.. mne ade la…

      Oh MPP ek…

      time nie bro bagi speech on Global Quality… xde kaitan pun dgn mahasiswa he..23x

      mmg best time nie… sekali speaking… beribu yang dengar

    1. he..23x mane de la.. if YB yang berucap.. pasti kiri kanan ade org kepit…

      insya’lah.. if pegang pe2 jawatan sekali pun.. blog pasti xkan bro tinggalkan

    1. YB mana yang berucap ek huhuhu

      ade banyak pic masa bro berucap… tp kne selongkar hardisk lama.. coz now bro pakai hardisk baru

    1. gaya ape ek kak ina he..23x

      bukan takat berabuk dah kak.. berkulat bersawang pun ade..

      cakap skrg pun dah terabur… T-T

  1. rindu juga zaman bersekolah di ipt dulu-dulu.

    mane nak dpt rasa lagi zaman undergraduate dulu. kalo sambung post-graduate pun feel dia lain..

    1. tue la bila dah post graduate nie feeling die lain sikit…

      len la cam lelaki.. bila lagi berumur lagi muda he..23x

    1. zaman memuda dulu la.. la nie dah tua dah…

      ketar2 tue besa la.. masa nak amik mood mula2.. bila dah biasa & dapat feel dengan audience sure xde prob punya..

      nnt la, ada masa bro ajar cam mne ek

Leave a Reply

Top