You are here
Home > Exclamation Enterprise > Syarikat Rasmi BroFramestone | Facebook Exclamation Enterprise

17,420,388 total views, 2,209 views today

Syarikat Rasmi BroFramestone | Facebook Exclamation Enterprise

Sambungan dari entry Pengenalan Syarrikat Bro semalam.

Semalam bro berkesempatan untuk lepak bersama beberapa orang blogger yang sudi menghubungi bro melalui twitter dan facebook untuk bertemu muka di Mid Valley.

Thank juga buat korang kerna sudi berjumpa bro walaupun bro nie bukan sapa-sapa.

Entry pasal korang dan pic pasti terselit di blog bro nnt.

Bro bukan saja-saja nak berjalan di sana. Tetapi bro mempunyai agenda tersendiri.

Dan alhamdulillah bro berjaya mendapatkan supplier untuk project bro seterusnya.

Erm ada x sesiapa tahu di mana dan macam mana nak apply loan perniagaan buat siswazah?

Bro cadang nak wat pinjaman perniagaan under bajet yang disediakan oleh kerajaan untuk graduan-graduan yang ingin menceburi bidang perniagaan.

Di sini bro ingin menjemput korang mengikuti facebook syarikat bro iaitu Facebook Exclamation Enterprise tanda sokongan korang kepada perniagaan bro.

Bicara bro | hari ini bro ada temujanji dengan seorang pemilik bisnes perniagaan untuk mendapatkan perkhidmatan dari bro. Hope bro mampu memberikan perkhidmatan yang terbaik buat beliau -amin-

FYI – bro seorang graduan yang bakal convo hujung bulan ini dalam bidang pengurusan perniagaan major dalam sumber manusia [human resource] dan mempunyai pengalaman berkerja sebagai web programmer.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Syarikat Rasmi BroFramestone | Facebook Exclamation Enterprise

    1. bonus..???

      insya’lah bonus tetap ada.. depend pada sale…

      kalau koje xde sale.. xleh nk wat ape2 la kan

    1. bro UniRazak je… (dah tukar nama U, hope kat degree nnt ade la buh nama tue.. sedap sikit dengarnye)

      oh ye ke.. mu U mane ek.. bro ade bisnes n customer2nye dari kalangan orang2 yang bakal nk convo..

      insya’lah dalam masa 2 hari bro inform ek.. if berkenan la kan

    1. thank Ismail… bro hargai sesangat…

      alhamdulillah.. 1st day je bro dh dpt 2-3 jobs… hope rezeki bro masih berpanjangan

    1. he..23x setelah 13sem berlajarkan… siap leh berkerja lagi tue… he..23x

      amik bidang lain.. kerje bidang lain… oh ye ke.. thank untuk info ini…

      nnt bro try

  1. salam bro…
    sy dengan kawan sy pn ade wat bisnes jugak
    design dan printing..tp kami buat kecik2 jerk
    just jd agen kpd company printing…..
    tapi blm ad company sndiri lg…
    gudluck bro..:)

    1. alang2 buat kecil-kecilan.. baik dftar syarikat n try cari klien2….

      xkisha kecik2 asalkan masyuk…

      dulu bro pun kecik2 gak.. xdftr syarikat pun… just wat free lance… jual barang, repair komp @ laptop… jual laptop… etc..

      ada la juga masyuk

    1. he…23x xde benda2 pun.. besa2 je nie… lagi pun time berlajar dulu mmg dh ade bisnes sendiri… siap mampu berkerja 2 tahun dengan syarikat orang lain.

      cuma kali ini nk serius buat duit under nama syarikat sendiri.

      bank rakyat ade, bsn bro xpasti….

      bro nak cari loan yang disediakan berserta dengan kursus

Leave a Reply

Top