You are here
Home > Exclamation Enterprise > Syarikat Rasmi Broframestone : Exclamation Enterprise

17,437,190 total views, 1,045 views today

Syarikat Rasmi Broframestone : Exclamation Enterprise

Insya’lah dalam 2-3 hari lagi bro akan melancarkan syarikat bro sendiri.

Setelah 2 bulan bro mendaftar syarikat di Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dan beberapa project berjaya bro perolehi dan siapkan under nama syarikat ini.

Hope bro mampu jana sumber kewangan darinya.

Dalam masa yang sama bro meminta jasa baik dari korang semua untuk memberi support dan kerjasama untuk bro berjaya dalam bidang yang bro ceburi.

project terbaru yang akan bro buat, adalah menjual t-shirt.

Project T-shirt broframestone under Exclamation Enterprise:-

  1. T-shirt limited edition [dalam 20 helai -minimum]
  2. Design by broframestone
  3. Kain berkualiti
  4. Harga termasuk kos penghantaran.
  5. Sekali cetak sahaja. Tiada cetakan kedua ketiga or klon

Dalam masa yang sama bro open kepada rerakan yang ingin menjual t-shirt hasil design sendiri. Hanya perlu design + cari customer (bro pun akan cari sama).

So korang boleh create income bersama bro.

Untuk maklumat lanjut boleh layari Exclamation Enterprise.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

46 thoughts on “Syarikat Rasmi Broframestone : Exclamation Enterprise

    1. sebelum nie bro mmg ade syarikat sendiri.. tapi cam xleh blah je…

      tue yang bro develop n create bisnes baru n daftar atas nama yang agak korporat sikit

    1. t-shirt ready made je.. nk custom made pun boleh…

      oh boleh je… if order byk.. harga boleh kurang.. bro untung sikit pun xpe… asalkan bro mampu tersenyum

      thank beb

    2. bro wat tue dalam masa 2jam je.. die laman web..just 1 page sahaja…

      die just untuk promote bisnes bro je.. bro belum prepare nk buat proper web untuk syarikat

    3. bro cadang nk buat flash punye.. tp riso ade yg xsupport nk view page tue

      oh pasal create income bersama tue cam nie..

      kamu ade hati nk wat t-shirt sendiri n jual kat orang… tp xtau nk design ke nk pilih jenis baju ke ape ke..

      so kamu lakar je design.. bro create or design.. then kita sama2 cari orang yg nak beli…

      baru bro buat t-shirt tue.. bro uruskan delivery… keuntunagn tetap masuk ke poket kamu…

    4. dh lancar pun 2bulan lepas.. cuma nk officially tue je belum lagi

      esok bro akan jumpe klien..

      die mintak bro jadi consultant untuk promote bisnes die secara online

    1. jgn kata kahwin ana oiii… nk bukak syarikat yang menyediakan service menyapu sampah pun boleh

      he…23x

    1. thank ariff. Mu balik malaysia nnt, bro nk tunjukan yang bro berjaya n ariff jd tukang review bisnes bro

    1. thank mijie… xde la kencang pun.. besa2 je…

      ade client, ada la masyuknya.. if tiada tue yang parah sikit

    2. bro habis berlajar bulan 5 hari tue… convo hujung bulan nie…

      tapi dah ade pengalaman berkerja 2 tahun.. coz dulu bekerja sambil berlajar…

      pe2 pun thank mijie…

      nie je rezeki bro sekarang.. dah malas nk makan gaji & sakit hati koje dengan orang yang xreti nk hargai kita

Leave a Reply

Top