You are here
Home > Status Malam Jumaat > [Status Malam Jumaat] Tak Berselera

17,454,235 total views, 6,704 views today

[Status Malam Jumaat] Tak Berselera

Bro : Jom makan
Mbe: Sorry beb, tak berseleralah malam nie

Bro : Asal malam jumaat je, tak berselera kau ek
Mbe: Cet

p/s- Bro masih belum berselera dengan template baru blog ini. Masih banyak perlu di edit

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “[Status Malam Jumaat] Tak Berselera

    1. he…23x template lame bro dah bersama bro lebih dari setahun…

      bro nie agak cerewet sikit dalam memilih template…. masih dalam proses mengedit bagi cantik

  1. Salam perkenalan Bro. Ni 1st time dtang blog ni. Jumpa di wall blog ariff. Dtang td, intai2 smua pastu buka post ni. Ingatkan apa. Rupanya berkenaan dengan template baru. 😀

    1. salam perkenalan juga dari bro…

      sorry keadaan blog yang agak bertaburan.. masih dalam proses mengemaskini

      sebab xde selera… slot segmen malam jumaat agak kurang menarik…

      tapi masih boleh layan segmen malam jumaat yang lain

    1. w’salam yan

      dh tukar dah template lain.. yg malam tadi cam ade kureng je…

      n dah sebijik cam khaizarien punye pulak

    1. kena reply as komen baru….

      dah xleh nk reply cam dulu…. sebab theme nie if wat komen cam dulu die jadi terabur.. xcantik la pulak..

      kalau ikutkan asal… theme nie mmg xde function nk reply komen.. bro je yang gatai2 pasang

Leave a Reply

Top