You are here
Home > BroFramestone Bertanya > [BroFramestone Bertanya] Siapakah BroFramestone Dalam Hidup Blogger Lain

17,421,651 total views, 3,472 views today

[BroFramestone Bertanya] Siapakah BroFramestone Dalam Hidup Blogger Lain


Siapakah BroFramestone Dalam Hidup Blogger Lain

Thank buat rakan-rakan yang ikhlas menjawab pertanyaan bro.

Bro amat hargai

Sepanjang bro berblog sejak tahun 2006. Banyak blogger yang bro kenal, temui dan ada juga yang telah pergi [al-fatihah buat arwah].

Belum kira yang hilang tanpa jejak.

Bro membuka persoalan ini kepada beberapa rakan blogger yang bro kenali melalui Formspring & di retweet ke Twitter Bro.

Di sini bro kongsikan jawapan dari beberapa blogger,

Dari Zool si Liga Kampung

bro laksana revolutinary dragon [Monkey D Dragon – Watak otai dalam manga One Piece].. hehehehe

Dari Ariff Shah Si Jejaka Moscow

bro adalah bro. haha~ apa punya soalan da..

[amboi.. dah balik moscow.. kerek ek dgn bro he…23x]

Dari Fazlynda si Budak Muka Nak Amik PMR

hehehehehehehe……. org yang suke..tet..tet..tet…..

[ape tet tet nye oiiii…..]

Dari Lizi Anak Cik Mad

sorang blogger berkumis yang friendly ;p

[comey je jawapannya]

Dari PojiePooh

blogger yg hebat dan baik ati.. friendly..

[blogger hebat..?? elok tarik balik pojie.. blog bro pun besa-besa je]

Dari Cik Pupu Si Chenta Maya

bro. bg gua bro adalah abg. even xrpt sgt. tpi gua hormat bro mcm abg gua sndrik!

[tambah lagi sorang adik]

Dari Zikri Husaini si jejaka Malaya

tak kenal2..hehe blogger lah

[kalau la si Zik nie jadi artis or org popular.. sure ngaku xkenal bro kan T-T he..23x

Dari Riang Gembira bersama Dr Farhana

tukang sapu sampah klinik kesihatan laa.. heehee..

bro adelah bro.. abang yang best untuk adik-adik blogger sekalian walaupun sangat nakal.. haha.. :p

[amboi.. bukak rahsia bro nampak]

Dari Bean Moreno

ces! soalan mintak slipar jepun ni…haha

[boleh gak.. nk supply pun boleh.. boleh dijadikan bisnes tue]

Dari Cik Norfa Si Sekilass

seorang sahabat dari dunia blogging yang mudah dibawa bersembang =)

[:)]

Dari Liza Razak

seorang blogger yang friendly 😉 #kipas

[nie terang-terang mengipas bro]

Dari Boneka Si Pencari Penyakit

seorang kenalan biasa yg mungkin akan menjadi lebih rapat dari hari ini

[bukan dah rapat ke.. cuma xketemu]

Dari Azrul Hisham

bro adalah sahabat blogger yang sempoi 🙂

Dari Rhapsody Lin yang baru lahir

bro ialah seorang teman blogger yang merangkap abang.hehe.. rajin blog walking! >.<

[tengok.. tambah lagi sorang adik… die nie bagus.. leh jadi baby sitter]

Dari Kak Izan

seorang adik/individu yg suka/berani berkongsi mencari idea2 baru…pndi mengambil hati… 😀 cukuplah tu yer…

[agak serius gak respon akak nie.. he…23x tp tue la sy kan kak]

Dari wazy

Bro ni peramah orangnyer,syok dapat kenal dgn bro

Erm.. ini di antara blogger yang mengrespon soalan dari bro….

Bro dengan merendah diri [yang sememangnya rendah ini] menjemput anda ke page BroFramestone In D’ House.

p/s- bro akan update mereka yg mengrespon soalan bro sehingga pukul 10 malam

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “[BroFramestone Bertanya] Siapakah BroFramestone Dalam Hidup Blogger Lain

    1. he…23x ops termasuk lagi nama mu dalam blog bro ek huhuhu

      ariff shah xleh nak di sangkal hhuhu

      zik | bro dah bukak banner 125×125 jika berminat hubungi bro ek

    1. kamu pun sempoi jugak…

      hensem gitew… cepat2 cahaya x senang mintak kahwin b4 kne kebas he..23x

  1. bg guer, bro sorang blogger yg agk memahami kot.
    hehehe
    n agk bernas dlm memberi idea2 pandangan n nasihat.
    kire mcm pendegra yg setia lah jugak
    haha~
    just kidding

    1. just kidding..???

      kira apa yang dikomen ini adalah tidak benar he…23x

      bro hanya blogger biasa… yg dh lame xreti nk blogwalking T-T

    1. belum lagi…

      riso gak die baling kat muka bro.. kalau die ajak men baling2 selipar.. best la jugak he..23x

    1. lambat reply kot huhuhu…

      bro forward je kat formspring… so tgu la soalan dari bro selepas nie ek

Leave a Reply

Top