Siapakah BroFramestone Dalam Hidup Blogger Lain

Thank buat rakan-rakan yang ikhlas menjawab pertanyaan bro.

Bro amat hargai

Sepanjang bro berblog sejak tahun 2006. Banyak blogger yang bro kenal, temui dan ada juga yang telah pergi [al-fatihah buat arwah].

Belum kira yang hilang tanpa jejak.

Bro membuka persoalan ini kepada beberapa rakan blogger yang bro kenali melalui Formspring & di retweet ke Twitter Bro.

Di sini bro kongsikan jawapan dari beberapa blogger,

Dari Zool si Liga Kampung

bro laksana revolutinary dragon [Monkey D Dragon – Watak otai dalam manga One Piece].. hehehehe

Dari Ariff Shah Si Jejaka Moscow

bro adalah bro. haha~ apa punya soalan da..

[amboi.. dah balik moscow.. kerek ek dgn bro he…23x]

Dari Fazlynda si Budak Muka Nak Amik PMR

hehehehehehehe……. org yang suke..tet..tet..tet…..

[ape tet tet nye oiiii…..]

Dari Lizi Anak Cik Mad

sorang blogger berkumis yang friendly ;p

[comey je jawapannya]

Dari PojiePooh

blogger yg hebat dan baik ati.. friendly..

[blogger hebat..?? elok tarik balik pojie.. blog bro pun besa-besa je]

Dari Cik Pupu Si Chenta Maya

bro. bg gua bro adalah abg. even xrpt sgt. tpi gua hormat bro mcm abg gua sndrik!

[tambah lagi sorang adik]

Dari Zikri Husaini si jejaka Malaya

tak kenal2..hehe blogger lah

[kalau la si Zik nie jadi artis or org popular.. sure ngaku xkenal bro kan T-T he..23x

Dari Riang Gembira bersama Dr Farhana

tukang sapu sampah klinik kesihatan laa.. heehee..

bro adelah bro.. abang yang best untuk adik-adik blogger sekalian walaupun sangat nakal.. haha.. :p

[amboi.. bukak rahsia bro nampak]

Dari Bean Moreno

ces! soalan mintak slipar jepun ni…haha

[boleh gak.. nk supply pun boleh.. boleh dijadikan bisnes tue]

Dari Cik Norfa Si Sekilass

seorang sahabat dari dunia blogging yang mudah dibawa bersembang =)

[:)]

Dari Liza Razak

seorang blogger yang friendly ;) #kipas

[nie terang-terang mengipas bro]

Dari Boneka Si Pencari Penyakit

seorang kenalan biasa yg mungkin akan menjadi lebih rapat dari hari ini

[bukan dah rapat ke.. cuma xketemu]

Dari Azrul Hisham

bro adalah sahabat blogger yang sempoi :)

Dari Rhapsody Lin yang baru lahir

bro ialah seorang teman blogger yang merangkap abang.hehe.. rajin blog walking! >.<

[tengok.. tambah lagi sorang adik… die nie bagus.. leh jadi baby sitter]

Dari Kak Izan

seorang adik/individu yg suka/berani berkongsi mencari idea2 baru…pndi mengambil hati… :D cukuplah tu yer…

[agak serius gak respon akak nie.. he…23x tp tue la sy kan kak]

Dari wazy

Bro ni peramah orangnyer,syok dapat kenal dgn bro

Erm.. ini di antara blogger yang mengrespon soalan dari bro….

Bro dengan merendah diri [yang sememangnya rendah ini] menjemput anda ke page BroFramestone In D’ House.

p/s- bro akan update mereka yg mengrespon soalan bro sehingga pukul 10 malam