You are here
Home > BroFramestone Bertanya > [BroFramestone Bertanya]Peratus Kenakalan Bro Di Blognya

17,444,277 total views, 3,488 views today

[BroFramestone Bertanya]Peratus Kenakalan Bro Di Blognya


Ramai yang mengatakan bahawa owner blog broframestone.com ini gatai & nakal orangnya bila menulis blog.

So dari soalan rawak yang disebarkan melalui formspring, di sini hasil yang diperolehi

200% : Dr Farhana
100% : Mr Piratz
100% : JawsIsmail
70% : cik syazni
70% : Dihati Bro ada sarah
65% : Cik Yana

55.271 % : Liga Kampung
42.2% : Pojiepooh
32.78% : azfaru cik sedap
30% : Nurul Hidayah Jamal
23% : Fida Aishah
20% : zikrihusain

Ini pula jawapan bagi mereka yang mempunyai masalah nak menetapkan pengukuran tahap kenakalan bro di blog ini.

Wazy :
jap nak fikir bape peratus dah eh ,heheh

Farhatul Hakimah (CikguFarha) :
tak dan nak kiraa

Jardness :
hahaha.. sgt nakal. walaupun gitu.. hatinya baik.

cikhelena :
tak tercapai dek akal ku.haha

intan Nurul Fateha :
erk ntah lah hehe

Jawapan terbaik adalah dari

Dr Farhana :
soalan ni jawapan dia satu jek.. peratus kenakalan bro sudah semestinya 200%.. nakal ganda dua.. hihihi.. :p

Pojiepooh :
Jap nk tekan calculator. Ok dapat, 42.2% ok kan? Haha!

Boneka X Sakit :
ceh!!! nyampah lak nak jawap hahahha
Sgt2 nakal babab krang!!

Persoalannya : Mana ada bro nakal kat blog nie… ish korang nie, xbaik tuduh2

bro akan update maklumat ini sehingga pukul 11 malam ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

18 thoughts on “[BroFramestone Bertanya]Peratus Kenakalan Bro Di Blognya

    1. he…23x mane de nakal beb

      wei piratz thank coz remind bro.. baru perasan yang iPhone nie bukan 4G…

      patut la xde keyword iPhone 4 masuk sini

    1. he…23x jawapan mu zool sungguh panjang

      pendek lagi cite one piece n naruto minggu nie.. selak2 tau2 je dah habis…

      xpuas doh

    2. mane ok.. selak2 je tau2 zoro dah benamkan kapal lanun… xpuas bace

      xsuka la muka franky skrang… xlawak cam dulu

    1. klu xtnye.. cam mne nak dapat statistic untuk entry nie he…23x

      bro nakal ke…

      kite tengok “apa kata survey” he…23x

Leave a Reply

Top