You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Niat Sebelum Membaca Blog BroFramestone

17,433,185 total views, 850 views today

Niat Sebelum Membaca Blog BroFramestone

Sebelum membaca blog, anda perlu tetapkan Nawaitu anda, supaya apa yang anda baca tidak mempengaruhi emosi negatif.

Dan menyebabkan anda melontarkan komen mahupun pandangan bagi anda waras, tetapi diselitkan sekali dengan bisikan syaitan.

Niat sebelum membaca Blog

Sahaja aku membaca blog broframestone hari-hari, wajib keatas ku kerna rapu rapannya

Entry ini di ilhamkan dari komen Zikhusaini di salah satu entry segmen Status Malam Jumaat di blog bro.

p/s- dah banyak kali nama zik masuk blog bro nie

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Niat Sebelum Membaca Blog BroFramestone

    1. ops tersedak time kelas ek… ingatkan tersedak time makan.. sorry ganggu mu makan

      eh belanje ape tue ek..??

      nampak sangat nawaitu tue dah bertukar

      “sahaja aku datang ke broframestone dot com, kerana nak iphone 4 sebiji” betul x he…23x

    1. he..23x ok bagus…

      bro suka orang masuk blog bro dengan hati tenang.. xde emo, or sifat2 negative

      baru semua happy2

    1. ape la yang akak niatkan ek..

      erm saya teka ek

      “sahaja aku membaca blog hari ini, moga dapat jumpa anak muda yang sesuai dijadikan menantu he..23x”

      gurau2 je kak

    1. maaf xberminat pun.. hanya nk betulkan nawaitu orang yang baca blog bro je…

      coz ade kes orang baca blog bro semata-mata nk cari keburukan bro..

      ape ke halnye kan

    1. he…23x sunat pun sunat la.. jangan haram pulak he..23x

      ade-ade saje kamu nie ek… pandai menjawab ape yg bro kongsikan kat sini… siap ade nawaitu lain pulak tue

    1. eh… waduh.. bro xdirect pun entry nie pada sesiapa..

      ke niat kamu masuk blog bro sebab nk cari lelaki baik hensem, sopan santun cam bro ek he…23x

      gurau2 je…

      jangan la emo2 masuk blog bro nie.. sian blog bro

Leave a Reply

Top