You are here
Home > 1001 Pictures > My Pra Convocation Photo’s Memories

17,426,837 total views, 681 views today

My Pra Convocation Photo’s Memories

Sekitar pergambaran xcukup bajet broframestone & si dia bro untuk Pra Convocation Photoshoot Memories.

Lihat jauh nun di sana penat… penat mata memandang, seksa lagi tukang tangkap gambar he..23x

Tertiba rasa cam mata bro makin menyepet je… Kesan dok depan komputer lama sangat kot.. Mata pun dah nampak tanda-tanda penuaan.

Merenung perjalanan hidupku yang masih jauh. Hope dipermudahkan olehnya.

Suku abad hidupku, sudah cukup mendewasakan aku dengan dugaan takala aku pernah berada di atas.

Bergambar dengan si dia bro 🙂

Seperti kata seoarang staff University “Mr president dan 1st Lady” [kenangan lama di miliki oleh super duper senior cam bro T-T]

Entry ini di autopublish, coz pukul 7 bro dah kena berada di PICC untuk majlis convocation bro.

Entry bergambar dari si dia bro.

Lain lain gambar leh usha di page BroFramestone In D’ House [jangan lupa like]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

14 thoughts on “My Pra Convocation Photo’s Memories

    1. thank azizie….

      pagi ni bro buat photo shoot area putrajaya…

      if nk join inform bro.. tegur je kat facebook

    1. he…23x kantoi di situ

      besa la photo shoot dalam pukul 3petang.. still panas even baru lepas hujan

    1. ala u jeles nape nie…

      ada masa kite pic same2 ek… tp u mesti lagi jeles bile tengok pic bro sepanjang convo and dinner..

      sume orang nak bergambar dengan bro 🙂

Leave a Reply

Top