You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Maafkan Abang Sayang

17,446,101 total views, 5,312 views today

Maafkan Abang Sayang

Maafkan abang sayang, abang tahu abang banyak wat salah dengan sayang.

Abang sedar semua ini, bukan niat abang nak buat sebegini, cuma tak disengajakan

  1. Time sayang tidur, abang kacau. Bosan huhu
  2. Time sayang nak abang, abang pula tidur. Ngantuk.
  3. Xpernah puji masakan sayang, tetapi habis kan abang makan.
  4. Abang kentut busuk. Bukan salah abang. Abang makan masakan sayangkan.
  5. Abang selalu cuci mata tiap kali keluar. Pemandangan cantik sangat time tue, rugi xcuci mata. Montok-montok gebu-gebu semua. Geram abang he..23x
  6. Hope tiada perbalahan tiap kali kita balik raya.
  7. Bukan niat abang nak perdua tigakan sayang. Cuma nak try rasa berpoligami je he..23x

Minggu nie, kita bakal convo bersama.

Hari ini, kita g amik jubah. Esok photoshoot kat area Putrajaya 🙂

Update: Balasan dari si dia bro.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

28 thoughts on “Maafkan Abang Sayang

  1. statement2 di atas………mcm org dah kawin! tettttt!!!! hehehe

    btw sy sentiasa doakan bro & zarien cpt disatukan sbg suami isteri n kekal bahagia hingga ke syurga..ameen, salam buat zarien yea… n selamat berkonvokesyen

Leave a Reply

Top