You are here
Home > BroFramestone DiTanya > Lagi Kemalangan Bas Berlaku

17,456,138 total views, 8,607 views today

Lagi Kemalangan Bas Berlaku

Segmen “Bila BroFramestone Ditanya” oleh Saiful MS :

Lagi kemalangan bas berlaku, bilakah akan berakhir?

Jawapan bro :

Bila bas tiada lagi di dunia

Teringat berita tengahari tadi mengenai kemalangan motorsikal awal pagi tadi di mana penungang motorsikal tersebut hancur di gilis kenderaan berturut-turut.

Cebisan daging masih boleh dijumpai hampir 5km dari tempat kemalangan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

9 thoughts on “Lagi Kemalangan Bas Berlaku

  1. takde bas susah le org yg takde kenderaan
    bro ajar aku wordpress aku nak manage domain ngan hosting sndiri nie..mmg tak reti pe..nak ilmu dri bro yg otai

    1. he..23x time tue mybe dah xpakai bas dah kot.. pakai benda lain pulak he..23x

      boleh je no hal.. tp xleh nk ajar secara online la. kenapa face to face jugak

      tapi tang domain tue kan.. ape kate amik nama yang boleh dikomersial kan… cam faizalanuar.com dah sedap dah nama tue…

      dah leh duduk sama rendah berdiri sama tgi dengan ariff shah, syahirul rohaizad dalam masa setahun dua.. siapa tahu kan

    1. bro pernah ikut highway time hujan.. bro bawak dalam 120-140km gak la.. [gila cari penyakit hujan-hujan bawak laju tue]

      2-3 ketul gak la bas selamba relax je potong kereta bro huhuhu

Leave a Reply

Top