You are here
Home > 1001 Pictures > Jemputan Open House Di Nando’s Ikano Power Centre

17,410,339 total views, 1,868 views today

Jemputan Open House Di Nando’s Ikano Power Centre

Jemputan Open House Di Nando’s Ikano Power Centre

Biar betul..!!

Memang betul pun. Sempena pembukaan rasmi cawangan Nando’s di Ikano Power Centre. Hanya untuk mereka yang mendapat jemputan.

Dan bro bernasib baik, coz ada rakan blogger, Kak Syikin & hubbynya yang bro kenali semasa Gathering Gengblogger di Putrajaya sudi menjemput bro as guest mereka di sini.

Disebabkan mereka tidak mempunyai masa untuk buat open house di Putrajaya, maka dorang berseloka dengan bro bahawa dorang buat open house di sini.

Grand gitew..!!

Di sini bro kongsikan serba sedikit gambar untuk santapan korang. Nak hidangkan Nando’s, dah habis. Nak belanja, tunggu bro ada kerja nanti.

Suasana dalam permis yang agak selesa & berbeza sedikit dari cawangan-cawangan Nando’s di tempat lain.

Apa makna 1987 tue ek.

Walaupun keadaan premis berbeza, hidangannya tetap sama. Ayam yang di masak bersama peri-peri.

Kalau rasa xtahan pedas, elok jangan makan. Tapi kita nie kan orang Malaysia, pedas sikit je. Tak kan xboleh nak tahan.

Nak sedap buh la source peri-peri. Terdapat 3 tahap kepedasan source peri-peri ini. [amik mild sudah la kan]

Abang Didi Mazril selaku tetamu jemputan & tukang belanja guest-guestnya yang comey lagi hensem [sorang je yang hensem] bertemankan duit manopoli.

psst :- awat x scan nak cetak banyak-banyak

Bergambar sebelum bali. Thank buat pengurusan Nando’s cawangan Ikano Power Centre di atas service & layanan mesra buat kami.

Seperti yang dijanjikan, pasti kami akan kongsikan di twitter, facebook & juga blog.

Hope dapat jemputan lagi.

Anyway,

Thank buat kak syikin dan abang Didi coz sudi menjemput kami. Dengar cerita petang tue, korang xlarat nak makan Nando’s untuk dinner.

Boleh la share tip-tip untuk dijemput ke mana-mana event x kak.

Korang leh usha entry mereka mengenai Makan Free @ Nando’s Ikano Power Centre

  1. Kak Syikin.
  2. Khaizarien.
  3. BroFramstone In D’ House [If korang nak komen gambar ini]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Jemputan Open House Di Nando’s Ikano Power Centre

    1. he..23x yup lain dari yang lain… xhabis cam segan nak balik…

      kalau g umah orang pulak.. segan pulak nak habiskan makanan umah dorg

    1. w’salam manje

      mmg sedap pun….

      bro amik mild je… tapi sos die bro pakai yang paling pedas… coz bro lebih suka makan sos dia daripada ayam die..

      if ayam sama pedas dgn sos… xsedap la pulak

    1. selamat hari raya juga buat mak su….

      he..23x mak su xwat open house ke.. teringin gak nk datang singgah

    1. mane ade pedas la.. nampak sngt lidah nipis.. sure makan je muka tukar jadi merah

      he..23x betul2 red linda huhuu ke red lidah

      sorry red.. gurau2 je

    1. mahu mu xkenal he..23x…

      Jangan kau pergi
      Usah kau pergi
      Andai kau pergi hampir pasti

      nie ape kes layan lagu2 sedih nie

Leave a Reply

Top