You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Isteri Bukannya Punch Bag

17,439,253 total views, 3,108 views today

Isteri Bukannya Punch Bag

Terbaca bro di dada akhbar di mana seorang lelaki melakukan isterinya ibarat punch bag

Waduh siannye wanita tersebut.

Erm, susah nak cari lelaki yang tidak panas baran [bro pun panas baran gak] dan tidak kuat cemburu.

Bila difikirkan semula la kan.

Ada perempuan [time hangat bercinta] nak sangat si lelakinya jeles  dan marah-marah dengan apa yang mereka buat.Sebagai tanda yang si lelaki tue memang sayang dorang [dari wat donno je dengan apa yang dorang lakukan]

Tetapi bila dah kahwin, yang merana tetap badan sendiri.

Bicara Bro | bro xsuka lelaki baran or nak cari pasal dengan bro. If rasa nak masuk hospital or cacat seumur hidup, boleh cari bro [if ada kelapangan]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

42 thoughts on “Isteri Bukannya Punch Bag

  1. memang manusia sekarang ni gile.. kalau nak gi tinju pergi le daftar kat persatuan amatur tinju.. boleh belajo ngan Sapok Biki lagi tu..

    den kadang2 je baran.. tapi tak penah tumbuk org pun.. tumbuk dinding je… huhuhuhu

    1. eh sama la kite kan.. bro pun tumbuk dinding je.. ade gak kesan kat dinding n penumbuk bro..

      tue la.. maybe dorang ingat isteri dorg tue hak dorang sampai boleh diperlakukan cam tue

      tue belum kes tumbuk belasah anak dara orang lain.. baru couple belum nikah ke ape kan

    1. selalunya kalau yang kerje as driver selalu cam tue…

      cara terbaik bagi dia kahwin lebih dari satu.. jika mampu la kan…

    1. eh bukan puch bag namanya tue. teu bantal peluk… baru la xsejuk tidur malam kan hanz he..23x

      if nk pukul manje2 xpe.. jangan sampai mendatangkan pendarahan sudah.. biar pendarahan tiap2 bulan tue je yang ada

      dan jangan sekali bantai anak dara orang sampai xberlaku pendarahan seperti biasa…

      if terjadi, elok-elok la bertggjawab ek

    2. statment bro yang membunuh….bedarah seperti biasa, betul bro hanz setuju2,tapi bro macm hanz kene pukul dengan perempuan bagaimana?kekekeke

    3. ops he..23x ade yang terbunuh ke dgn statement bro tue…

      hanz kena pukul cam mne ek..??

      ala kite kan lelaki. takat kena pukul, macam kne gigit semut je kan he…23x

      cam bro la kan. if ade orang nk pukul either lelaki or perempuan, bro leh prefer tepis / elak dari membalas balik.

      ada caranya nk wat orang mati niat nak teruskan memukul kita…

      kenkadang syaitan sentiasa ada menghasut mereka

    4. bro x taw hanz menuntut ilmu mempertahankan diri(tomoi),sidia silat cekap malaysia…nak pukul x sampai…sayang kate kan kekekeke

    5. he..23x mu silap berlajar la.. tomoi mane de ajar cara nk mengelak or menepis… banyak bertahan n menyerang je…

      ape2 kate mu berlajar silat suami isteri.. die serang je.. mu sure tahu pe nk wat sampai die rebah he..23x

      ops… eh xde bawah umur kan bace blog bro

    6. silat suami isteri mesti penat betarungkan bro,satu malam x abis,atau berlalutan pada setiap malam jumaat,…kekekeke,,jangan x pukul,wajib pukul untuk masa depan,setahun dua anak gyahahaha

      bro : kita dah agak jauh terpesong ker kekekek

    7. pilihan hati apenye hanz.. bro sudah dimiliki T-T… yg kosong no 2 3 & 4 je…

      ke nak tahu jugak nie

    8. peh.. ko jangan.. krg jadi betul2kan..

      bro gak yang naya… terus x wat blog.. or berblog pun ayat penuh sopan santun nnt

    1. bro pun jenis panas baran + ade darah tinggi

      tapi bro tetap leh kawal lagi he..23x oh sama la kita. ade jodoh di situ he..23x

  2. puteri tak gemar lelaki @ life partner yg hot tempered soon. dan mintak-mintak dijauhkan..

    Biarlah lelaki cuba belajar bersabar. Ingat lah, apepun kalau kunci satu perkara tu sabar, insyaAllah.. semuanya aman damai, tenteram dan diredhai Allah..

    Ingat, kaum hawa dijadikan bukan utk dijunjung, bukan utk dipijak, tapi utk dilengkapi. DAN, ingat kaum hawa nie juga ciptaan Allah. Tidak sempurna. Jadi jangan la kaum adam asyik menyalahkan @ menyakiti @ menghukum dll wanita jer. Haa.. ingat tu.. ustazah dah mai.

    1. waduh, bro pun hot temper kan.. tapi masih terkawal. dah banyak kali kan sarah jumpa bro kan he..23x

      kita cakap boleh la,

      kekadang lelaki lagi mundah dipengaruhi dengan bisikan syaitan..

      xboleh nk sabar jika dalam hati dah mula ade titik hitam.. hasutan syaitan la makanan hati tersebut..

      harapkan bacaan al-quran..

      entah2 sembahyang pun xterlaksana

    2. salam.. saya bukan sarah la. saya puteri cahaya a.k.a ain. berbeza sungguh tu.

      saya tak pernah berjumpe, berbual atau kenal bro. cume sekali jer tengok waktu GB kat SAlam.. tu pun xperasan sgt coz xkenal semua org. jumpe dlm Blog jer.

    3. waduh… sory-sory huhuhuhu

      bro tersilap orang he..23x harap salah bro diampunkan he..23x

      oh… mesti masa kat GB shah alam bro xmenyerlah tue yg xdikenali tue.. nk wat cam mne.. time tue bro mmg tengah sakit

Leave a Reply

Top