You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Harap Bro Berumur Separuh Abad Berkonvoi Begini

17,422,510 total views, 4,331 views today

Harap Bro Berumur Separuh Abad Berkonvoi Begini

Bro tergelak-gelak layan Wild Hog kat tv3

Member bro ingat bro kena sampuk ke memalam nie. Besa la.. selalu time bro berada di depan tv, tv yang tengok bro huhuhu

Bro harap sangat bila umur bro di antara 40an – 50an bro sudah memiliki motor ber cc tinggi disamping kereta-kereta bro.

Dan boleh berkonvoi ke mana-mana bersama teman-teman bro [ada ke yang sudi, kalau ada, roger-roger la bro ek]

Sambil berkonvoi, banyak benda yang bro nak lakukan.

Maybe mampu mengurangkan penyakit darah tinggi bro yang dah lama bro hadapi.

p/s- buat masa sekarang motor bro yang 125cc bro bagi adik bro pinjam. Last bro betul2 pakai tahun 2005 T-T

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Harap Bro Berumur Separuh Abad Berkonvoi Begini

  1. bro nk konvoi ke mane….
    kalo stakat dr kL ke tanjung malim, xnk join…
    kalo nk konvoi, konvoi la ke manchester ke, german ke, danok ke, hatyaii ke, golok ke…..
    sempoi x..??
    cane tuh..??
    komen sket…

    1. dekat pun golok je la..

      xpyh jauh2 sgt.. termelekat susah.. long distance kate org… xelok..

      klu leh nk cari yg dekat2

    1. bro 1st time tengok.. mmg lawak kan… rasa2nya lelaki cam kita je kot memahami apa yang ingin dorang sampaikan..

      pe2 pun bro confirm xkan wat polis tue jeles he..23x

    2. la ye ke…

      bro nk download la cite tue.. xnk ade potong2 huhhuu

      nnt kita tua jom convoi reramai naik motor nk

    3. bro mmg ade saving… tp now banyak kuar dari masuk T-T

      harap tgu bro dpt kerje ek…

      ok.. dah ade 2 member dah nie

Leave a Reply

Top