You are here
Home > Putrajaya > Cari Bro Di Kepala Ultraman

17,691,048 total views, 4,774 views today

Cari Bro Di Kepala Ultraman

Bro akan berada di PICC hari ini dan juga esok.

Untuk majlis istiadat konvokesyen bro setelah 13 semester berlajar [walawei lama tue, xkisah la.. Pengalaman kerja dah ada 2 tahun dalam tangan]

Dan bro akan berkonvo sekali dengan si dia bro.

So, blog bro akan start suram. Harap-harap korang je yang sudi menyemak dan buat cam blog sendiri bila bro tiada. [rerajin la usha entry 1-2 tahun yang lepas ek :)]

p/s- Awat bro tengok PICC cam kepala ultraman je.

Bro pernah pergi sana beberapa kali. Untuk event apa pun lupa. Tetapi ada kaitan dengan pemimpin la [time zaman bro masih lagi aktif dalam politik :)]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Cari Bro Di Kepala Ultraman

    1. he..23x klu rajin cepat cover entry2 yg terlepas tue.. 3entry per day… ada berani he…23x

      if xsanggup.. just layan segmen status malam jumaat je la ek.. entry setiap malam jumaat he..23x

      sorry keadaan bro membataskan bro untuk berblog walking

    1. he..23x bro lepak kat salah sorang rumah blogger kat Putrajaya… dari rumah die mmg jelas nampak PICC tue cam kepala otomen he..23x

      berlajar leklok.. jgn jadi cam bro ek

      td mmg kena perli la dengan staff lecture n rakan seangkatan….

      the most super senior…

      he..23x besa la orang berlajar.. bro bz berkerjaya…

    1. he..23x insya’lah jaz.. hari nie nak g photo shoot area Putrajaya buat kali ke-3 brturut-turut 🙂

Leave a Reply to Cik Akma Cancel reply

Top