You are here
Home > Iklan > Budak Comey Nie Dah Ada Facebook

17,431,854 total views, 5,698 views today

Budak Comey Nie Dah Ada Facebook

Korang masih ingat x budak comey yang bro bawak masa gathering gengblogger di Putrajaya hari itu.

Salah seorang dari pada mereka iaitu Luqman Hakim sudah mempunyai facebook & blog sendiri. Tetapi bukan dia yang monitor.

Cuma apa yang dia perkatakan akan dikongsi bersama di facebook dan juga blognya.

Facebook Luqman Hakim In D’ House dibuat kerna si Luqman nie suka tangkap gambar & nak gambar tersebut dimasukan kedalam facebook.

Ngada2 sungguh.

Dalam masa yang sama Blog Luqman Hakim di cipta untuk berkongsi minatnya melalui lensa kamera.

Waduh, kena beli DSLR untuk dia dah nie. Sudi2 la terjah blog si Luqman ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “Budak Comey Nie Dah Ada Facebook

    1. si luqman nie belum ada twitter lagi.. tgu la die berlajar guna twitter pulak..

      nie pun kat blog, tanye die nk tulis ape..

      dia cakap, bro taipkan

    1. he…23x

      dia nie ramai blogger kenal masa gathering gengblogger hari tue

      dah lame dah, budak2 blogger tanya dorg nie xde facebook ke blog ke.. nie dah ada dah

    1. meh bg gambar ko dengan die.. insya’lah leh upload he..23x

      mu blog dah ade, skill dah ade… bila mahu kedepan

    1. si luqman nie mmg dah maju dah..

      mmg xleh nk nolong dah.. kebijaksanaannya agak terlampau sikit…

      nnt if ade gathering, bro bawak dia bersama

    1. cdg nak bagi DSLR kat dia tahun depan time buzday..

      Now just harapkan pakai digital kamera sony + kamera bertelefon je…

    1. he…23x rajin2 la ke blog die ek.. die xreti nk berblog walking

      takat nk berfacebook, main game reti la

Leave a Reply

Top