You are here
Home > Luahan Hati Seorang Blogger > BroFramestone In D’ New House

17,424,948 total views, 6,769 views today

BroFramestone In D’ New House

Blog bro berwajah baru

Walaupun, bro tahu ramai lagi selesa dengan theme blog lama bro yang dah lebih setahun bersama bro.

Pertukaran theme ini semata-mata nak membakar semangat bro untuk berblog seperti zaman-zaman bro menggunakan blogspot.

Dimana hasil penulisan bro sentiasa mendapat tempat di hati pembacanya.

Bukan sekarang tiada yang sudi membacanya. Cuma tidak meriah seperti dahulu.

Mana idaknya, ramai rerakan masa kami mula-mula berblog sama pada tahun 2006/2007 :-

  1. Dah jadi blogger popular.
  2. Sudah mempunyai pembaca setia aka silence reader.
  3. Menjadikan kerjaya blogging as part of making money.
  4. Sana sini menjadi perbualan.
  5. Traffic mencacak setia hari [walaupun tak update blog]
  6. Sudah berumah tangga (huwwwahhhhh T-T), ops bro steady, xkecewa pun he..23x
  7. Ada yang hilang tanpa berita…….

Bila di fikirkan, bro dah lama hanyut di alam blogging, tetapi kenyataan bro bukan siapa-siapa.

Dari berblog sejak dulu sampai sekarang, bro hanya dapat

  1. Tambah kenalan (ada yang telah berjumpa secara live dengan bro)
  2. Makan free (time open house)
  3. Dapat hadiah (dari contest-contest korang)
  4. Berkarya dengan rapu rapan bro yang disukai korang
  5. Jana pendapatan tambahan (bukan dari nuffnang)
  6. Offer kerja
  7. Skandal he..23x ops hhuhuhu kantoi sudah

Insya’lah jika umur bro masih panjang, bro akan tetap setia bersama blog ini. Tanpa korang, rapu rapan bro di blog ini tidak bermakna.

Hope masih ada yang terukir senyuman di bibirnya semasa membaca blog bro

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

47 thoughts on “BroFramestone In D’ New House

    1. he.23x sedih ke..?? kecewa kot he…23x

      insya’lah kamu boleh je bertahan… asalkan niat tue ade… n penulisan bukan jenis copy paste…

      pasti nnt kamu xleh nk dok senang if x menulis blog

    1. amboi.. datang blog bro dalam keadaan tersengih2 ek

      pe2 pun thank coz sudi nk berkenalan dengan bro…

      skandal..?? entah la… tp kalau termasuk kamu (if kamu nak la kan) jumlah skandal bro bertambah lagi satu [dasar malas nk ngira he…23x]

      ala, skandal blogger2 je… bukan skandal seks ke ape ke ek

  1. good luck bro.. takpe, kalau kita usaha dgn tekun setiap benda yg kita buat..satu hari ttp akn berjaya.. jgn mudah putus asa ye bro..

    feez doakan bro cpt2 kawen ngn kak atie..hehe

    1. thank azrul… leh sent x alamat rumah akak mu iaitu lokasi mu berada sekrang.. if xde pe2 bro leh dtg lawat petang nie

    1. thank kak… xhabis cat lagi nie.. warne pun cam wrne simen je nie..belum wat plaster lg

      insya’lah kak

  2. rasanya tadi dah post comment, apsal takder pulak ni.. he3x… ok comment lg skali

    yg ‘skandal’ tu tak leh tahan baca… hua3x… cam sama jer.. oppss! terlebih sudah..

    1. ops xde ke.. eh mane die pergi… men cak2 kot dgn bro he…23x

      awat xleh tahan baca ek he…23x kan ramai blogger yang mempunyai skandal blogger…

      cam sama ek.. ops ade jodoh di situ…. he..23x

    1. nie sape yang ajar berniat cam nie he…23x

      kalau pembaca perempuan yang berniat, xpe la jugak. lelaki je xleh he..23x

    1. thank izzan.. hope lepas nie dapat la tengok izzan komen selalu di blog bro…

      dengan kekemasan ini, dapat izzan membaca blog bro dengan tenang…

      he..23x td baru lepas lepak minum dengan jazmanie

    1. xde la sedih pun…

      tapi mmg nampak la, luahan bro sebagai blogger yang dah lama bertapak…

      dan semalam dapat gak bro lepak bersama MyJazmanie sembang2 pasal benda nie

    1. ops… xleh nk pass2 la… kena mintak keizinan dan kerelaan dorang…

      ops… shhhhhh…!!! senyap2 tau he…23x

Leave a Reply

Top