Blog bro berwajah baru

Walaupun, bro tahu ramai lagi selesa dengan theme blog lama bro yang dah lebih setahun bersama bro.

Pertukaran theme ini semata-mata nak membakar semangat bro untuk berblog seperti zaman-zaman bro menggunakan blogspot.

Dimana hasil penulisan bro sentiasa mendapat tempat di hati pembacanya.

Bukan sekarang tiada yang sudi membacanya. Cuma tidak meriah seperti dahulu.

Mana idaknya, ramai rerakan masa kami mula-mula berblog sama pada tahun 2006/2007 :-

  1. Dah jadi blogger popular.
  2. Sudah mempunyai pembaca setia aka silence reader.
  3. Menjadikan kerjaya blogging as part of making money.
  4. Sana sini menjadi perbualan.
  5. Traffic mencacak setia hari [walaupun tak update blog]
  6. Sudah berumah tangga (huwwwahhhhh T-T), ops bro steady, xkecewa pun he..23x
  7. Ada yang hilang tanpa berita…….

Bila di fikirkan, bro dah lama hanyut di alam blogging, tetapi kenyataan bro bukan siapa-siapa.

Dari berblog sejak dulu sampai sekarang, bro hanya dapat

  1. Tambah kenalan (ada yang telah berjumpa secara live dengan bro)
  2. Makan free (time open house)
  3. Dapat hadiah (dari contest-contest korang)
  4. Berkarya dengan rapu rapan bro yang disukai korang
  5. Jana pendapatan tambahan (bukan dari nuffnang)
  6. Offer kerja
  7. Skandal he..23x ops hhuhuhu kantoi sudah

Insya’lah jika umur bro masih panjang, bro akan tetap setia bersama blog ini. Tanpa korang, rapu rapan bro di blog ini tidak bermakna.

Hope masih ada yang terukir senyuman di bibirnya semasa membaca blog bro