You are here
Home > 1001 Pictures > BroFramestone In D’ House Kampung 1Malaysia

17,682,302 total views, 3,429 views today

BroFramestone In D’ House Kampung 1Malaysia

Ini alamat Bro if bro membuat open house

BroFramestone In D’ House
No 1, Jalan Satu,
Kampung 1 Malaysia
11111 Negeri Satu
1 Malaysia

Bro baru selesai memindahkan semua 3+++ pic sepanjang puasa & raya termasuk open house dari kamere ke pc bro.

Insya’lah dalam masa terekat bro akan kongsikan pic kepada semua.

Tidak lupa juga entry khas buat rumah-rumah yang bermurah hati membuat open house & menjemput bro.

Sudikan la korang join page BroFramestone In D’ House.

p/s- Segmen “Status Malam Jumaat” bro telah temui sponsor.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “BroFramestone In D’ House Kampung 1Malaysia

    1. he..23x jadi la kan..
      sekurang2nya ada gak rezeki pada bro dari berblog…

      even sekadar rapu rapan kan

    2. insya’lah

      bro tgh bz usha2 mane2 tempat yang leh terime bro berkerja huhuhu

      tapi bro agak memilih orangnya

    3. company tue xde duit… n mmg tengah ada prob… rasanya dah close kot company tue..

      demand gak.. coz ade 2 tahun pengalaman…ade degree business… pengalaman as programmer… it support

      klu x demand agak susah sikit…coz bro dh g jauh.. xkan nk start dari awal kan…

    1. mahu xbanyak zik.. g gathering je dah ratus2.. belum berbuka punya lagi…

      raya setaip rumah g mesti bergambar.. on d way dalam kereta pun bergambar gak

    1. oh xlame lagi la tue kan.. eh balik jgn tangan kosong… nk cenderahati dari sana….

      psssstttt jd x wat futsal nie

    1. lepas nie ape lagi nk di satukan ek…

      kahwin leh satu satu ek… kalau satu je.. xde la istilah poligami huhuhu

  1. salam bro.. hehe lama tak borak2 kan..
    ekin pun dah lama tak datang blog bro..
    dah jrang jugak update blog sebenarnya..
    kira dah tak berapa aktif lah ngn blog ni..
    eheh owwhh! skrg dah boleh komen dah..
    ada kesilapan teknikal.. heheh

    thanxs igt ekin… 🙂 ehehe

    1. xpe ekin… blogger2 zaman ekin selalu lepak blog bro pun dah lama xnmpk dtg ke blog ini…

      mungkin dorang bz dgn kerjaya or study mereka sekrang ini

    1. He..23x ada ebook… just buh link affiliate bro je..

      if ade orang beli, bro dapat 50% dari harga ebook tersebut…

      jadi la kan.

      Lagipun entry MJ tue antara segmen wajib di blog bro pada setiap petang khamis malam jumaat he..23x

Leave a Reply

Top