You are here
Home > Contest > Bro Macam Nak Buat Contest

17,424,608 total views, 6,429 views today

Bro Macam Nak Buat Contest

Terjeles seketika melihat Khaizarien Memenangi Contest anjuran kak Asfieda Impiana.

Terlintas difikiran bro untuk mengadakan contest untuk rakan-rakan blogger. Tetapi tema masih belum ditentukan.

Ada idea x kenkawan semua..??

Antara hadiah yang mungkin disponsor :-

  1. iPhone 4 (hadiah dah gempak nie, contest sure kena gempak).
  2. Rawatan Spa (mungkin contest untuk gurl sahaja).
  3. @ Ruangan pengiklanan di beberapa blog (blog penaja je la ek)

If ada idea, lontarkan di ruangan komen bro.

p/s- jeles tengok contest kak ina KL yang berduyung-duyung sponsornya.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

34 thoughts on “Bro Macam Nak Buat Contest

    1. he..23x nmpk word iPhone 4 terus blank xboleh nk berfikir ek…

      hadiahnye mungkin iPhone 4 yang bro pegang tue… tue kata si bakal penaja

  1. contest seo pun ok gak… macam hidup seorang blogger tuh.. fuh… memang sengit… takpun kontest.. silang kata pun ok gak… tapi jangan susah2 la bro..

    1. contest SEO senang sangat nak di manupulatekan…

      kena cari contest yang senang, n sape2 pun boleh join

    1. nie kes2 confirm menang nie la yang payah sikit nie….

      nnt ramai yg xnk masuk sebab nk bagi honey menang he..23x pe2 pun thank ek honey.. tgu la ek contest dari bro

    1. menarik gak…

      tapi bile usha balik cam yiedpozi je selalu jadi pengomen pertama

      so ade cadangan lain x

    1. besa2 je.. iphone 4 tue dari sponsor.. tapi die cakap biar berbaloi untuk pihak die if nk wat contest dapat iPhone 4 tue

  2. bro, cadangan aku, disebabkan blog bro ni x de header or banner, try buat contest buat header or banner untuk blog bro, pastu jelaskan tentang apa yg ada pada header or banner tu, mmg agak payah juga bunyinya tapi berbaloi la sebab hadiah2 semua lumayan termasuk la hadiah utama iphone4,spa ape semua tu sape nk bagi kan

    1. he..23x blog nie mmg xde banner… tp ade muka bro yang hensem di tepinya dan dijadikan sebagai header

      pasal banner pulak, bro dah ade flash banner yang bro buat sendiri…

      tapi tue la… iphone 4 yang nk dijadikan hadiah bukannya milik bro… so kena bincnag balik dengan sponsor…

      dorang bukannya nak bagi free2 kan huhuhu

    1. kak ina lagi top sih.. incame riban2.. bro berapa la sangat….

      tapi masih memikirkan nk wat contest pasal ape2 uhuhu

    1. oh bro x announce ek… semua yang join dapat hadiah he..23x

      ramai yg bro dah bagi hadiah time berjumpa

    1. nk wat cam mne Lin.. asal kite berjumpa je, selalunya tanpa di sengajakan…

      so cam mne bro nk ingat bawak hadiah he..23x

Leave a Reply

Top