You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Bro di Putrajaya

17,457,847 total views, 1,014 views today

Bro di Putrajaya

Bro sejak semalam berada di Putrajaya. Tidur di rumah salah seorang rakan blogger bro, Kak Asfieda Impiana bersama si dia bro.

Dan malam tadi bro berkesempatan lepak bersama rakan blogger kamcing bro sejak tahun 2007, MyJazmanie. Seronok lak recall balik kenangan lama semasa kami sama-sama mula berblog.

Dan yang pasti diperbincangankan, mesti la isu panas “Luahan Hati Seorang Blogger”

Sabtu depan bro akan menghadiri majlis convocation bro selepas 13 semester berlajar [lama tue kan he..23x] di PICC (Putrajaya international Convention Centre)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

31 thoughts on “Bro di Putrajaya

    1. dekat ek.. moh la jumpe bro he…23x tapi maybe len kali ek..

      xpun sumi dtang lawat bro convo minggu depan ek

    1. bro buat suka hati bro.. tue pasal jadi cam tue he..23x

      alhamdulillah habis gak study bro… even ramai yang xnampak bila la bro study ek…

    1. banyak je U wat convo kat picc… rasenye semalam kot ade satu U tue wat kat sane.. bro kurang pasti U mane….

      tapi ade budak blogger yg convo semalam

  1. bila la dpt lepak dgn bro pulak….hahaha…lepak dgn anak2 sekali…;p

    errr kiranya bro nie muda lg la yea…baru nak konvo??? btw congrats! 🙂

    1. he…23x mahu x baru nk convo.. orang berlajar kejab je. yg bro lajak jauh la pulak…

      tue pasal lambat convo…

      eh leh je nk ajak bro lepak same

    1. thank he…23x

      awat dengan picc huhuh… oh pasal tue ek…

      ok ok, bro xmerokok kat area tue… bz wat bisnes time tue he…23x bukan bisnes merokok.. ade masa moh la lawat bro convo..

      bawak bunga ke coklat ke.. xpun anak patung he…23x

    1. slow tang mne ek.. side bar, comment, or pic…??

      bro xpasti sangat.. coz internet bro 4Mb punye… so load mmg terase laju…

      try kat iPad pun not bad… tue yg nak tahu pendapat korang semua…

Leave a Reply

Top