You are here
Home > Bersama BroFramestone > Blog BroFramestone di iPad

17,435,427 total views, 3,092 views today

Blog BroFramestone di iPad

Bro sudah cuba melayari blog bro yang berwajah bru di iPad mengunakan browser Safari.

Alhamdulillah menarik,

Walaupun agak kurang seri berbanding dengan template lama. Insya’lah dalam masa terdekat bro akan mewarnai theme blog ini.

Gambar | Bro bersama iPad dan iPhone 4.

Now iPad tak berenggang dari si dia bro. Cet, ala leh la… ish jangan la pakai sorang-sorang T-T

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

36 thoughts on “Blog BroFramestone di iPad

    1. sabar yied, sabar huhuhu

      sampai masanya nnt yied lagi banyak ade gadget dari bro huhuhu… Dauspozi pun kalah nnt

    1. Kat rumah leh la layan WiFi… kat luar susah nak layan wiFi…

      nak dok starbuck or Big Apple, duit xde he…23x

    1. kaya ke..??

      yang penting keperluan… bukan saja-saja nk pakai, xde motif, xpakai pun xpe kan he..23x

    1. Now Rm1600 dh leh dapat. Yang pasti jangan tertipu if dorg charge lebih untuk install application or try break install pirate application

      insya’lah akan tercapai… kumpul la duit ek

    1. kalau pad tau kan…

      nie jenis2 keluarga Apple… bro target MacBook Pro xpun iMac…

      baru best wat kerje bro

    1. alang-alang pasnag niat tue, make sure ade saving..

      harga dah turun dah tue, tapi kena ingat… Dalam masa terdekat ade model baru iPad…

      tgu la ek

    1. rupa sape ek…?? rupa kak atie ek…??

      ade je kat blog die tue.. usha la.. entry hari nie juga kot die update pasal iPad

    1. msalahnye rebut berdua…

      karang bila no naik, bro terus g kat kounter yang ade awek comey karang he…23x

      sure die xtergugat bro ade awek lain.. sebab die lagi sayangkan iPad tue T-T

    1. ramai dah yang bro jumpe pakai iPad…

      now harga tengah jatuh nie.. RM1600 je.. tp kena pandai la, jangan tertipu dengan penjual..

      coz dorg selalu amik untung cakap nk install software la nk break la…

      if ade member yang pakar.. lagi senang.. yang leh break application apple nie

      kat jepun benda nie dah xde pe2 dah.. siap ade yang wat jadi alas letak makanan

    1. harga tue ok dah.. tp dorg mesti buh charge2 tambahan untuk install software n nk buat breaking.

      coz bukan senang nk install dalam tue

Leave a Reply

Top