You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Antara Programmer & Seks

17,459,873 total views, 3,040 views today

Antara Programmer & Seks


Quote yang dikongsikan kepada bro di twitter bro

Programming is like sex, one mistake and you have to support it for the rest of your life.

-Michael Sinz-

Pagi tadi, bro dah selesai mengedit satu blog WP, cuma perlu diperkemaskan.

Rasanya cam nak buat satu template khas untuk WordPress. Rasa korang ada x yang nak beli dari bro. Kalau bagi percuma ada x yang nak cuba.

Bicara Bro | Programming sama sahaja dengan melakukan seks, tersilap langkah, buruk padahnya.

Sebab tue ramai programmer suka melalukan try & error.

Begitu juga dengan mereka yang baru nak mencuba melakukan seks, mereka tetap melakukan try demi try. Dan errornya terjadi bila bulan tidak kelihatan seperti kebiasaan he..23x kemudian si lelaki pulak tidak kelihatan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “Antara Programmer & Seks

    1. macam2 ape ek…bukan macam2 aznil tau he…23x

      bro kan seorang ex-programmer yang tengah menganggur.. masih mencari kerjaya…

      masih mencari duit untuk sesuap nasi…

  1. bila bulan tidak kelihatan disebabkan error melakukan seks..
    beberapa hari kemudian, si lelaki plak tidak kelihatan…
    dan sekiranya kelihatan pun…
    dipaksa kahwin dalam tempoh kurang sebulan..
    bila beranak, dikatakan anak tak cukup bulan..
    walaupun badan anak bulat macam bulan…
    itulah penangan bulan.

    1. jika masih kelihatan dan tiada error dalam pemikirannya mungkin akan berkahwin.. jika masih ade error..

      mungkin terpaksa gugurkan hasil error yang telah dilakukan…

      dan jika ianya berjaya.. mesti mereka akan terus melakukannya berulang kali cuma kekurangan error berbanding jumlah try yang dilakukan

    1. tang mane yang buat kamu rase nk gelak guling2 tue he…23x

      elok2 gelak tue.. karang tido terjatuh katil pulak nnt

    1. ops nk free ek.. tp demand tgi he…23x

      buat masa sekarang bro sellau edit tempalte org lain.. masih belum bersedia nk wat template 100% sendiri

      lagi satu… cam mne la dorg leh wat template yang suitable dengan wp 2.8 la wp 3.0 la…

      tue ja la.. bro xde la pakar mane pun kan

Leave a Reply

Top