You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Adakah Anda Seorang Yang Hot @ Cool

17,456,509 total views, 8,978 views today

Adakah Anda Seorang Yang Hot @ Cool

Adakah anda cukup Hot atau Cool?

Baik kita ukur menggunakan termometer dari rapu rapan bro dibawah ini:-

Anda Cool bila…..

Secara terang-terang anda berfikiran tenang, merancang dan melaksanakan aktiviti yang mampu menimbulkan kontroversi dan propaganda tanpa terdetik di hati orang lain dengan perasaan menyampah atau menyakitkan hati.

Perbuatan anda yang sememangnya salah tetapi tetap dianggap tidak bersalah walaupun ianya dilakukan betul-betul di depan mereka.

Contoh terbaik :- Pasang awek 2-3 orang dalam masa yang sama. Anda mampu dating dengan mereka semua tanpa dihidu oleh orang lain.

Dan sebarang soalan mahupun pertanyaan yang penuh dengan kemusyikilan anda tepis dengan jawapan yang bernas dan tidak mampu di balas balik oleh si penanya.

Anda mampu menjadi pemimpin keluarga yang besar [meant kahwin banyak he..23x]

Anda Hot bila…..

Tidak mampu dinafikan bahawa, anda sentiasa menjadi perhatian walaupun di mana anda berada. Di alam maya mahupun alamanda [alam ghaib bro xpasti ek].

Contoh terbaik : – Anda tidak perlu bersusah payah nak mengorat sana-sini. Tetapi dorang sendiri yang datang mengorat or terhegeh-hegeh dengan anda

So yang mana satukah anda he…23x

p/s- bro seorang yang hot or cool bagi korang semua?

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

37 thoughts on “Adakah Anda Seorang Yang Hot @ Cool

    1. he..23x penulisan bro biasa-biasa je.. xde cool pun..

      eh lately nie bro nampak kamu rajin bertandang ke blog bro.. ape rahsianya

    2. mane la tahu kot2 ada rahsianya kan.. eh boleh aje.. xsalah pun.. mmg di alu2kan..

      ye la.. bukan senang nk cari orang yg selesa membaca rapu rapan bro kan

    1. lelaki-lelaki yang cool2 nie la yang paling bahaya sekali…

      time kuar kukunya… xde yang dapat terlepas dari gengamannya he..23x

    2. he..23x air yang tenang jangan sangka xde buaya, rimau, dinasor he…23x

      pakcik-pakcik + sepupu sepapat dorang… cool2 tahu2 kahwin dgn artis… kahwin 2-3orang..

      gaya hidup cool je.. cam xde pe2 huhuhu

    1. eh.. bro gaya cool ke..?? mati2 bro ingat bro nie hot he…23x

      oh habis kamu nie ketegori mane ek… ketegori middle weight ek

    1. bukan xnk komen.. keadaan bro tidak mengizinkan bro blogwalking or dtg ke blog orang lain…

      T-T sorry ek.. insya’lah bro free bro akan terjah blog wawa

    1. cet la die nie…. lain di tanya, lain di jawab ek…

      oh ade hati nk lari2 ek.. meh sini bro kejar… kite men kejar2 n golek2 cam cite hindustan he..23x

Leave a Reply

Top