You are here
Home > 1001 Pictures > 3 Bloggers | Antara Tersirat, Tersurat, Tersarat

17,459,009 total views, 2,176 views today

3 Bloggers | Antara Tersirat, Tersurat, Tersarat

Antara Tersirat, Tersurat, Tersarat Di sebalik gambar di atas

Bolehkah korang nyatakan apa yang ingin digambarkan oleh lensa milik si dia bro?

Bro nak tahu kreativiti pemikiran pembaca blog bro. Yang pasti gambar ini memang unique

Perihal gambar |gambar di ambil semasa mini gathering berbuka puasa GengBlogger di Times square, Kuala Lumpur.

Baru bro perasan, blogger 3S – Sara, Syahirul & Syukri (Nama bro).

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “3 Bloggers | Antara Tersirat, Tersurat, Tersarat

    1. salah… ade 2 kamera… depan belakang…

      xkan la saya nk timbulkan controversi tangkap gambar hadap cermin…

      xpasal2 rase cam pasangan ideal kak oii

  1. yg digambarkan oleh lensa ‘dlm gambar ada gambar’…
    apa kejadahnya jwpan tak semenggah langsung… he3x pemikiran ni jdk keras cam batu lah pagi ni… huhu.. takleh pikir pjg..

    1. yup mmg ade 2 kamera… baru je nk rase bergambar berdua dengan sara… tp apekan daya ade insan ke-3 he…23x

    1. ala lalink… jangan la jeles..

      betul sumpah, xde rase chenta di antara kami he..23x

      statement yang mampu wat mek tergelak sorang2

    1. he..23x bro xmampu menyatakan isi hati bro kepadanya…

      kali pertama berjumpa, dia usha bro, bro usha die… tapi masing2 xbertegur…

      last2 baru sedar masing2 selalu dtg ke blog masing2.. cuma bro je xcam muke die he..23x

      dlm pic nie, kali ke-2 kami berjumpa

Leave a Reply

Top