You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Tiada iPhone, Hp Nokia Pun Jadilah

17,453,595 total views, 6,064 views today

Tiada iPhone, Hp Nokia Pun Jadilah

Bro masih lagi dalam keadaan impikan iPhone & masih termimpi-mimpi mengenainya

Thank buat Azrul Hisham yang sudi membuat entry khas untuk menghiburkan hati bro yang kecewa ini.

Bicara Bro :

iPhone hanya sesuai untuk mereka yang tidak hanya menggunakan hp untuk call, sms semata-mata.

Sesuai untuk kaki-kaki facebook, twitter, blogging, live blog, online, suka berwifi free kat luar etc

p/s- Korang tahu x model hp nokia nie ek

Hari ini beropen house sepanjang hari bersama si dia bro.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “Tiada iPhone, Hp Nokia Pun Jadilah

  1. sedapnya pegang iphone 4 nie..haha jeles tak..
    apa le ko suka sgt iphone tu angkat phone ngan balas msg je ko pakai..haha
    aku tau apa pjanjian setan

    1. amboi….

      erm nnt bro masukan…

      sorry… gambar x transfer lagi la… jgn marah ek.. xsangka iPhone terkeluar dulu sebelum hp mu he..23x

      nmpknya hp mu telah di madukan

    1. tue la pasal… yang pasti record pangilan tidak dapat di detect oleh syarikat komunikasi

      tgu la kita mampu ek.. bro hanya mampu bermimpi je T-T

  2. teringin nak iphone 1…kalo boleh nak 2 3 bijik…hehhehehehe…tp member ckp kalau pakai bb lagi best..sebab kalo kawan kita pun pakai bb kita boleh msg free je dgn dia..betul ke?

    1. bb mmg leh msg free..tp kepada bb je la.. tp yg xbest xde privacy la.. coz apa yang kita buat akan di simpan dalam server di luar hp…

      klu dapt 2 3 bijik.. past la 1 kt bro he..23x

    1. he..23x laga2 botol kicap pun best jugak tue… tue la asal usul sms huhh

      tp nk laga kat sape ek.. salah letak tau2 je dh hilang org amik nk jual

  3. wah nostalgialah phone ni..dulu kecik-kecik selalu buat main ala-ala tengah call member..al maklumlah tahun lewat 60..an (4-5 tahun)telipon kan barang yang cuma di pakai dek orang kaya.

    ala bro…akak keciwa sebab gambar tu dah hilang sebab hard disk aka cpu dah jahanam..tak dapat di selamatkan lagi..sedihlah..

    nasib baiklah ada gambar kat blog/fb member gb tu..

    alamak terlebih sudahhh

    1. sy pulak pakai phone nie just nk smbg2 dgna dik bro kat bilik sebelah he..23x

      xpe kak… erm dah tukar hardisk lain x..??

      jahanam habis ke.. mmg xleh nk tarik kuar data dalm die ke kak… huhhuhu

    1. bro pun sony gak huhuu.. xde la sangih pun…

      selalu gak hang huhuhu….

      oh ye ke,… meh amik no bro.. leh gak sembang2 dgn bro kan huhuhu

Leave a Reply

Top