You are here
Home > Bersama BroFramestone > [Tazkirah] Tipu Kanan Tipu Kiri

17,413,307 total views, 1,702 views today

[Tazkirah] Tipu Kanan Tipu Kiri


Tak baik tipu-tipu nie,

Tipu Berdosa,
Mati Seksa,
Hidup Sensara,
Masuk Neraka,
Dan semua ini, kau saja yang rasa he..23x

Ini semua pengaruh tengok cerita tipu kanan, tipu kiri petang semalam kat Astro [macam-macam ada].

Dari dulu nak tengok cerita nie kat wayang. Last-last tengok kat astro je. Sian kat tokey kedai cd pirate [bro kekadang beli juga. Tak baik tipu tau]

X pasal-pasal bro dapat komen “bodoh” di facebook gara-gara menulis status,

“Tipu kanan, Tipu kiri, Tipu depan & Tipu belakang.. ..ok genap 4 orang sudah”

p/s- pasang niat yang baik, dah boleh dapat pahala percuma

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “[Tazkirah] Tipu Kanan Tipu Kiri

    1. he..23x bro xdownload pun tgk kat astro je…

      best tgk kehidupan dorg tue… dengan kemanjaan wulan… n tertibe di cintai oleh orang lain…

      he..23x ala2 cite hindustan pun ade

    1. bg kmu xpyh la tgk.. comey je hans isaac brlakon dalam cite nie…

      wat ape nk takut bini… tukar je cari bini lain

    1. he…23x tgk kt astro sudah huhuhu.. sebab tue cakap xberbaloi g tgk wayang or beli dvd he…23x

      tapi lawak gak la citenye

    1. salam ziarah mu diterima he…23x

      he..23x mmg hampeh sehampehnye

      tgh gaya kegatalan si hanss isaac tue sebijik pulk cam bro he..23x

      ops ken hidung sendiri dah nie

    1. he…23x mmg best n menarik pun.. cuma agak keterlaluan je…

      n lebih kepada keindonan berbanding kemalaysiaan

    1. ops.. die tue si dia bro la he..23x die lagi memahami apa yang ingin bro sampaikan…

      tau2 je die balik terus bro kne cubit… sakit tau he..23x

    1. he..23x die dpt tgkap la ape yg bro nk sampaikan he…23x

      tue yg terus dapat bodoh.. lepas tue dapan cubitan he…23x

    1. he..23x lebih kurang la… tp cuba fahami ape yg ingin bro sampaikan ek.. pasti nmpk kenakalan bro di situ

Leave a Reply

Top