You are here
Home > Status Malam Jumaat > [Status Malam Jumaat] – Jangan Gelojoh

17,422,040 total views, 3,861 views today

[Status Malam Jumaat] – Jangan Gelojoh

Dah lama bro xwat entry status malam jumaat.

Tak sangka ada juga pembaca setia untuk entry seperti ini.

mode : Bro dalam mode tengok cerita “Tipu Kanan, Tipu Kiri”. Tetapi entry ini merupakan autopublish ek [meant ; dah di tetapkan waktu dipublish]

“Awak sayang saya,” tanya si bakal kehilangan dara.

“Sayang la, kenapa sayang,” bisik si bakal kehilangan teruna.

“Tiada apa-apa, cuma jangan la gelojoh sangat, cuba sopan sikit,” runding si bakal kehilangan dara.

“Sopan ek..!! ok sayang,” janji si bakal kehilangan teruna.

“So boleh kita mulakan sayang,” tawar si bakal kehilangan dara.

“abg mulakan ek sayang, Assalamualaikum..!!!” balas si bakal kehilangan teruna

Arggghhhhhhhhh hahhahahahahahahh

Pecah keheningan malam jumaat di hiasi gelak ketawa kedua-dua bakal yang sudah bernikah tetapi belum merasai malam pertama

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

35 thoughts on “[Status Malam Jumaat] – Jangan Gelojoh

    1. tang mne yang membuat kamu debush2 tue ek…

      he..23x jenaka mereka yang baru nk rasa kemesraan bersama je nie…

    1. he..23x mane de gelojoh la he..23x

      seram ke.. tgu la dah sampai masanya…

      nk tips ek… bro pun xde pengalaman… tp klu rase nk wat praktikal leh je he…23x

      nk hilangkan darah gemuruh tue… amik la air smbahyang.. bg tenang jiwa tue

    1. he..23x jgn tanye.. bro xde pengalaman he…23x indahnya malam pertama jika ada kenangan yang berbeza dgn orang lain

      dan juga ada kenangan bersama pasangan

      cam mne l pengalaman 4x malam pertama ek he..23x

    1. sbelah gengam cadar.. sebelah lagi xtau genggam ape… cadar gak kot…

      he..23x nie la gambar hasil di google

    1. tue la..patut bace doa dulu ke ape… ne bagi salam…

      betul2 sopan la kan….

      eh awat malu pulak bace.. ke ade pengalaman cam nie he…23x insya’lah if ade sokongan.. pasti ada entry status malam jumat di blog bro he..23x

    1. abad mmg perlu ade izzan…

      lagi2 la kalau dah lama xmerasainyakan.. jgn gelojoh2 huhuhuh

      yang penting baca bismillah dan bukan bagi salam terus…

      entah2 bg salam terus terjah… he…23x

Leave a Reply

Top