You are here
Home > Status Malam Jumaat > [Status Malam Jumaat] Bila Isteri Pernah Curang

[Status Malam Jumaat] Bila Isteri Pernah Curang


Situasi keadaan semasa : Selepas menunaikan tanggungjawab sebagai suami isteri.

Si suami mula berbicara selepas menjalankan tanggungjawabnya.

[please take note. Elok lepas bersama, pastikan ada komunikasi dengan pasangan dan jangan beranggap dah selesai, then xpayah nak wat ape2]

Suami : Manja sayang abang malam nie.
Isteri : Eh, Bukan ke selalu ayang memang cam nie

Suami : Ye ke..?? Bila..??
Isteri : Ala, time dengan lelaki lain.. eh… Ops..!!!!!!!!!!!

Ha… Kan dah kantoi.. Curang lagi dengan suami…

p/s- thank buat mereka yang masih setia dengan entry status malam jumaat yang selalu bro canangkan di blog ini. 🙂

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

30 thoughts on “[Status Malam Jumaat] Bila Isteri Pernah Curang

    1. bukan ke setia pada yang tiada huhuhu

      jgn la noktah.. koma sudah la.. lepas tue buh tanda seru… nnt sure sampai seru

    1. boleh je… asalkan x curang dengan laki orang he…23x or dengan kekasih hati akak, sepupu sepapat n saudara mara..

      dgn yang lain leh je… sekurang2nye xde la kes putus saudara

    1. he…23x

      berhati-hati ketika berbicara
      anda mampu mencari bala

      iklan khidmat masyarakat ini dibawa oleh broframestone yang hensem

    1. perkataan “ops” hanya digunakan sekiranya xtersengaja menyatakan sesuatu yang xsepatutnya dinyatakan he…23x

      so hati2 dgn kata-kata, takut terlepas cakap

    1. eh… mne de rahsia… terang2 tunjuk…

      tp tetap xde keyword pasal nie yg masuk.. pasal lain ade la he…23x

      sudi2 la terjah blog nie pada malam jumaat minggu depan dan minggu2 seterusnya

    1. he..23x ada orang cakap.. kita lagi nikmat bila bersama orang lain..

      tau x sebab apa ianya lagi nikmat..

      sebab time tue syaitan pun ada sekali menghangatkan suasana

    2. yup mmg hangat… org kate la kan.. setan kate… sejuk2.. uhuhuhu sebab api neraka lagi panas he..23x

    1. perempuan jangan.. lelaki xpe.. pe2 jadi leh bertggjawab n kahwin

      kalau perempuan susah…nk kne cerai lagi la.. itu ini la kan

    1. tau xpe…

      jangan tersasul sudah la ek… if rase cam susah nak berlaku xjujur…

      elok jangan berkata ape2 kan huhu

Leave a Reply to zuriey Cancel reply

Top