Amaran dari BroFramestone

Jangan sesekali cuba perbuatan ini di rumah,
Luar rumah xpe

Pe barang main mercun, hilang jari la, mata la.
Try perkena ini, confirm silap hari bulan hilang nyawa he..23x

Pastikan ada melakukan ini di awasi oleh mereka yang pakar bukannya orang tua he..23x

Sesi menyediakan meriam,

Kedudukan di tetapkan mengikut jarak dan darjah yang bersesuaian supaya koordinat bunyi letupan mampu mengegarkan Kampung Talang.

Antara otai-otai (old timer) Kampung Talang.

Jangan main-main dengan dorang nie, Karang ada yang kne sumbat dalam meriam nie karang.

Dan semua meriam-meriam ini dinamakan dengan nama kereta buatan malaysia [component je amik dari luar negara he..23x].

Sesi mengisi kelongsong Karbaid,

Mahu berkilo-kilo, xmain la takat beli sekali je kan he…23x

Dan di sini la kemuncaknya,

Bila generi pemuda dan petua berkumpul untuk berpesta menentang kampung sebelah yang confirm layan meriam buluh je.

[sorry gambar gelap].

Entry ini merupakan permintaan istimewa dari rakan bro bernama Acai

p/s- Buat “budak sakit 72” yang sanggup beli mercun masuk angin untuk enjoy-enjoy di Pantai  Morib. Korang sure xleh lawan bunyi meriam ini.

Pe2 pun bro jeles,

Korang reramai tido kat rumah Ayong Qiela. Confrim la si Syahirul, Ariff Shah, Fazreen, Paeh & Hanz dpat cuci mata dengan adik Ayong yang umur 19tahun tue.