You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Raya Nie Kuar Wayang, Raya Depan Kuar TV

17,417,264 total views, 5,659 views today

Raya Nie Kuar Wayang, Raya Depan Kuar TV


Trend cite melayu,

Raya tahun nie keluar wayang, raya tahun depan keluar tv.

Tue belum kira, yang kuar kat Astro he..23x

Sepanjang bro berada di Ipoh, sempat juga la bro g Jusco untuk shopping & berjumpa dengan kenalan yang terserempak di sepanjang laluan bro.

Alang-alang parking kena bayar [even RM1 je], so bro gunakan kesempatan ini untuk usha ticket wayang. Besa la, dah lama xtengok wayang

Tapi niat terbantut terus bila tengok senarai cite yang ada pada skrin dorang.

“Eh, xkan cite-cite cam nie je yang ada.”

Harap yang best pun cite Resident Evil,

Dah memang trend filem malaysia ke, time raya je kuar cite lawak & pelakonnye mesti ada senario [dah macam ikon filem malaysia time raya pulak]

Tue kat wayang,

Kat Tv pulak, dok cite hantu je time raya ek… untuk sajian sape ek.. Oh lupe, hantu setan kan nk beraya juga, coz selama nie terikat je time bulan Ramadhan.

p/s- baru perasan tahun nie Rosyam Nor, cam xbyk kuar dalam tv time raya

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Raya Nie Kuar Wayang, Raya Depan Kuar TV

    1. hero muda ek… he..23x

      tp xkan la layn cite hantu kot kan he…23x

      klu bro xsalah.. tahun lepas rosyam mmg meletup la… bukak je channel mane2 time raya sure ade…

      hari2 pulak tue

    1. he..23x tp movie yg kurang best pulak tue…

      putus niat nk belanje tgk wayang…

      ops dah xleh postpone2 ek

  1. betulla bro.. kat wayang tu ok la lagi sebab time raya tak ramai sgt orang tgk wayang. yang tv ni asik citer yang sama je.bosan..berulang-ulang citer tu kat sume stesen

    1. tau xpe.. cam xde perancangan je kan… nk katekan astro.. bukan astro…

      selak tv nie… esok lusa usha tv len.. “eh bukan baru men ke cite nie”

      he..23x alang2 baik amik astro je.. klu ulang2 tue normal la.. org pun xheran

    1. tau xpe… susah2 target je luar negara..

      if xsalah la kan.. dari info yg bro dapat…

      dorg satu tiket wayang pun dlm rm50… tp tengok kawasan la… yg kite nie klu leh nk dapatkan rate hari rabu he..23x

    1. amboi ko jangan…

      xpasal2 lagi sensasi dari berita sekarang nie..

      he…23x kalau kuar tv sebab ade rancangan sendiri ok gak…

      wat cam ala2 jangan tidur lagi

      kita namakan rancangannye “borak-borak blogger biasa” B3 gitew

Leave a Reply

Top