You are here
Home > Hari Raya > Puasa Terakhir

17,432,456 total views, 121 views today

Puasa Terakhir

Assalamualaikum wbt

Alhamdulillah, sampai sudah kita ke hari terakhir di bulan Ramadhan tahun ini.

Esok, Syawal menjelma. Membuka lembaran merayai kejayaan kita mengharungi peperangan memerangi nafsu selama sebulan.

Jangan jadikan hari terakhir dalam bulan Ramadhan menjadikan ia ramadhan terakhir dalam hidup anda.

Rancang perjalanan anda, ingat orang tersayang.

Apa yang bermain di fikiran anda hari ini:-

  1. Macam nak half day hari ini
  2. Pukul berapa nak gerak balik
  3. Ikut mana cepat sikit sampai rumah
  4. Bajet duit raya adalah terhad
  5. Ala kat kampung tak boleh nak online
  6. etc

He…23x tue rayanya semua yang pernah bermain dalam fikiran bro untuk raya-raya sebelum ini. Cuma raya tahun ini sahaja berbeza.

Alhamdulillah

Pagi ini, pertama kali bro menerima kad raya secara realiti berserta pemberian dari bali.

Eh xkan la orang dari bali bagi kad raya kat bro. Amboi, jangan ingat bro x popular di luar sana ok he…23x

Pe2 pun thank buat Joegrimjow di atas pemberian ini berserta namecard kamu yg hensem gitew. Tak habis nak offer bro kerja dengan dia ek.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

8 thoughts on “Puasa Terakhir

    1. ok pe rumah sewa.. leh kenal2kan bro dgn housemate..

      ke xnk bro dtg terjah coz rumah berselerak he…23x

Leave a Reply

Top