You are here
Home > Contest > Peraduan dari OhPemandu.com

17,440,990 total views, 201 views today

Peraduan dari OhPemandu.com

Contest ini dianjurkan oleh rakan blogger bro dari Melaka yang komited bersama dengan bro ddan blogger-blogger yang lain dalam mewujudkan komuniti blogger yang sihat.

Contest yang beliau anjurkan untuk mencari Tagline bagi website OhPemandu.com

Kenapa bro suka melayari website OhPemandu.com

[kena nyatakan even xsuka melayari website ini, kata dari penganjur ek ]

Boleh di katakan setiap kali owner website ini men”tweet” update terbaru pasti bro akan terjah even xkomen…

Banyak pic mengenai ragam pemanduyang mencuit hati dikongsikan bersama-sama.

Bukan xnak komen, cuma kekadang oatak tidak mampu berfungsi dengan waras dek kerna terlalu asik gelak sambil mengawal usus perut supaya tidak berlaku sesuatu yang tidak di ingini.

Kata orang, malang tidak berbau he..23x

Di sini bro kongsikan tagline untuk website OhPemandu.com

  1. Jalan Raya Bukan Mak Pak Korang Punya
  2. Had Laju Tiada Di Sini
  3. Awas..!! Pemandu Sengal Banyak Di Sini

Hope leh menang la contest ini ek.

If korang berminat masih sempat lagi join sebelum 30th September 2010. Hadiah yang di tawarkan juga menarik

Jika nak join,

sila klik pautan ini http://ohpemandu.com/2010/07/peraduan-mencari-tagline-untuk-ohpemandu/dan selamat memandu ke OhPemandu.com hari2

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

14 thoughts on “Peraduan dari OhPemandu.com

    1. bro tahu pun dari twitter je…

      hari2 dapat update pasl cerita disana…

      if nk terlibat sama pun boleh.. no hal punye

    1. bro tengok sambil terlentang he…23x tahan gelak kate kan he…23x

      nk tnye nie.. if bro share gambar yang bro tgkap sendiri n kutuk2 pemandu die leh x

    2. yang itu lagi best… kalau ada gambar2 menarik nak kongsi leh anto kat emel.. yg kat atas ni. akan diberi kredit link (nak bagi duit belum mampu.. )

Leave a Reply

Top