You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Mangsa Dipukul Mengunakan Pemukul Kriket

17,454,653 total views, 7,122 views today

Mangsa Dipukul Mengunakan Pemukul Kriket

Polis sudah menemui bat (kayu pemukul) kriket dan sebilah pisau di beberapa lokasi berhampiran tempat kejadian, dipercayai digunakan untuk membunuh ahli perniagaan terbabit,, Datuk Sosilawati Lawiya dan tiga rakannya.

he..23x

Dah macam cerita tamil yang selalu bro tengok setiap hari Sabtu tengahari.

Gaduh-gaduh, pukul-pukul pakai pemukul kriket.

Now, bunuh-bunuh pulak. Ish pengaruh tv betul la.

Bicara Bro | Dah lama xmain kriket, last pun masa berlajar di Universiti dulu.

Tue pun bermain dengan rakan-rakan & anak buah bro dari Bangladesh, Pakistan, India etc [Now semuanya dah kembali ke tanah air].

Masa di sekolah dulu, ada di jemput mewakili pasukan kriket sekolah. Cuma keadaan bro yang terikat dengan skuad negeri dalam bidang sukan yang lain.

p/s- memang seronok tengok cita tamil he…23x tue pasal kot, bro ramai kawan & penyokong dari golongan india.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

14 thoughts on “Mangsa Dipukul Mengunakan Pemukul Kriket

    1. he..23x dulu ingat lagi msa kat sekolah… kalau ada orang ceroboh masuk asrama kne kejar reramai dengan kayu hoki he…23x

      now ramai yg jadi player kebangsaan he..23x

    2. tue la pasal he..23x

      hoki dorg xkuat.. now kriket pulak he…23x bagus la dorg nie.. semangat sukan sampai masuk dalam filem

      harap filem melayu nie…. entah la….

  1. Skang ni ayat yang popular kat ofis vic…
    “Ei.. ko ni, sepuluh kali ajo tak paham2, ada yang kena alas dengan zink kang.”
    Mula2 tu blur2 tak paham… skang ni jadi ikutan plak.

    1. he..23x cam menarik je statement tue…

      sy pulak dok ingtkan orang

      “jgn sampai ada yang kne bunuh, bakr n buang dalam sungai”

Leave a Reply

Top