You are here
Home > Review Bersama Bro Framestone > Kecoh Betul Malam Raya Ke-3

17,421,990 total views, 3,811 views today

Kecoh Betul Malam Raya Ke-3


Bikin kecoh je malam raya nie

Menampilkan pelawak dari 3 generasi

  1. Aziz Satar
  2. Saiful Apek
  3. Nabil Raja lawak

3 Jun 2010 masuk wayang

3 Syawal kuar TV. Cepat betul. Record terbaru cerita melayu. [xtermasuk record di channel Astro ek]

Erm alahai.. entry khas buat milimilo.

p/s- bosannye beraya dok ziarah channel-channel yang kurang clear di kampung. Cam nak pasang Astro, cuma riso lepas raya, sape nak nengok.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “Kecoh Betul Malam Raya Ke-3

    1. sama2 milo huhuhu

      xkisah la.. lagi pun cite nie salah satu terbitan bawah dorg… pe2 pun ikut suka dorg la kuarkan ke x

      nk amik cite metrowealth xdpt.. coz astro dah amik sume he..23x

    1. he…23x bro xtgk pun tv,, entah la.. rase cam raya nie penuh dgn cerita lawak je…

      xmacam raya sebelum nie… abg rosyam berlakon hari2 huhuhu

  1. tak tahu kenapa cerita ini tak menarik minat cahaya untuk menonton,maybe dulu udah menonton Lu Pikir Sendiri the Movie yang menyebabkan cahaya menyesal menonton,sangat tak best,nasib baik nonton di lappink je,kalo di panggung mahunya badmood semacam…hoho..ok sesi luahan sudah habis…hehe =]

    1. tau xpe.. bro tgk starting je..

      tue pun pasal tengah makan malam depan tv.. lepas habis makan… terus xlayan

  2. aku minat gak citer ni bro..walaupun bnyk kelemahan tp lawak dia lawak baru..cth masa adegan kejar mengejar kat petaling street..siap leh kupas durian,lari pusing balik dan macam2.at least lebih baik dr cerita lu pikirla sendiri…

    1. he…23x tue lawak pengarah je.. lawak pelakonnya tetap sama…

      dah cam lawak plastik je….

      cam bawak identity masing2 je dalam setiap cerita..

      xmacam cite luar negara.. setiap cerita… pelakonnya tidak membawa lawak yang sama…

    1. bro xbeberapa minat bola.. tp mmg rase bola lagi best he..23x

      pe2 pun raya tahun nie xde rancangan yang menarik.. pg petang sume cite lawak je..

      xde dah cite rosyam nor

Leave a Reply

Top