You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Kechixx Tak Sempat Besar Selamat Bertunang

17,652,413 total views, 6,605 views today

Kechixx Tak Sempat Besar Selamat Bertunang

Alhamdulillah

Dan tahniah buat kechixx & pasangannya yang selamat diijab kabulkan ditanda dengan ikatan tali pertunangan pada 12/09/2010

Moga ikatan ini mampu membawa anda berdua ke jinjang pelamin.

Pesanan bro | Tempoh pertunangan merupakan tempoh yang paling mencabar dalam perhubungan sebelum anda menjadi pasangan halal.

Bro yang setahun lebih terikat pun dah banyak hadapi dugaan.

Dan dugaan yang paling berat sekali apabila kehilangan kerja bersama si dia bro sehingga banyak perkara perlu di postpone.

p/s- doakan bro mendapat pekerjayaan dalam masa terdekat.

Layan serba sedikit gambar semasa hari istimewa kechixx

Kredit kepada album si kechixx di facebook.

malu-malu la pulak dia ek.. relax-relax cool.Nak riso ape, control ayu saja he..23x

Sesi menyarung cincin

Eh awat xmuat nie, oh kechixx dah membesar rupanya. Sudah digelar tunangan orang 🙂

Sesi menyarung cincin bagi si jejaka pula

“Kamu ini bakal menantu ayah, jaga anak ayah leklok. Ayah nak lepaskan tanggungjawab ayah kepada kamu.”

Mampukah kamu..??

Bicara bro | bro mampu, anda pula?

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

12 thoughts on “Kechixx Tak Sempat Besar Selamat Bertunang

  1. bukan kt ebay la bro..tp kt lelong.com.my..

    tahniah kepada yang bertunang tu..neway lepas je raya je mst byk kenduri..haha..

    p/s:thanks komen kt blog..setiap komen anda dihargai..=)

    1. oh lelong ek…

      dh lame xlepak kat lelong.com.my

      time raya nie dah ramai mbe2 bro yg kahwin hhuhu yg nie mbe blogger je huuhu

    1. xpe pupu.. bro ok je…

      cam bro susah sikit nk dapat kerje… coz bro budak bisnes… tp berpengalaman kerje dalam IT

      so agak susah sikit nk dapat kerje dalam bidang yg sama…

      ade dpt offer dari tempat lama bro.. isnin depan lapor diri…

    1. meh bro jadi calonnya [kalau sudi la kan he..23x]

      xmen la tunang2 nie.. putus rugi..

      len la kalau kahwin.. cerai dah merasa he…23x

    1. wel Kome

      thank coz sudi jemput bro ek…

      pe2 pun gambar dalam album tue menarik.. bro nk amik masuk dalam blog gallery bro boleh

Leave a Reply

Top