You are here
Home > 1001 Pictures > Happy Buzday Buat Adik Perempuan Tunggal

17,430,092 total views, 3,936 views today

Happy Buzday Buat Adik Perempuan Tunggal

Buzday adik bro semalam. tapi masuk blog bro hari ini.

Sape suruh bagi gambar lambat kan.

Rasanya bro kot dalam family yang paling lewat wish. Bukan tak ingat. tetapi lupa, betul2 lupa sangat even tau dia dapat pangilan percuma semalam.

[Pe2 pun gambar besar tue masuk blog abang kandung kamu nie kan.]

Entah apa yang bermain di fikiran bro.

Pe2 pun happy buzday buat kamu ek.

Doa selamat dari ayah bro,

Rasanya buzday bro je xpernah wat doa selamat coz sambut sekali dengan buzday ayah bro. Mana leh kira cam tue.

Terpaksa baca sendiri.

Main menu,

ayam BBQ yang disediakan oleh ayah bro & dimasak oleh adik bongsu bro yang mempunyai impian sama seperti bro

“Dapat kahwin 2 orang” he..23x

p/s- Raya ke-4… genap sehijrah bro dgn si dia bro.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

18 thoughts on “Happy Buzday Buat Adik Perempuan Tunggal

    1. boleh je.. g la cari facebook ke ape2 ke yg leh wat korg berkenalan he..23x

      eh dh cukup umur ke belum nie ek he…23x

      =)

    1. eh.. bro xbgtau ek…

      eh bukan ade ke.. ke korang xtanye he…23x

      bro ade lagi sorang adik… ade kat kelantan tue… namanye lolly…

Leave a Reply

Top