You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Gambar Raya Bersama Keluarga

17,440,335 total views, 4,190 views today

Gambar Raya Bersama Keluarga

Assalamualaikum wbt

Rasanya ini kali pertama bro bergambar beramai-ramai bersama keluarga sempena hari raya.

Sebelum ini xpernah pun buat atas sebab-sebab tertentu.

Alhamdulillah semua adik beradik bro dapat berkumpul bersama, melawak bersama, berjenaka bersama.

Dan,

Mungkin ini yang di harapkan oleh kedua-dua ibubapa kami.

Tahun depan, mungkin masing2 membawa haluan masing-masing. Siapa yang tahu…

p/s- pic amik menggunakan kamera bertelefon bermegapixel kecik je

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

15 thoughts on “Gambar Raya Bersama Keluarga

    1. mana ade hensem la.. besa2 je nie

      die mmg beraya sakan tahun nie.. die la yang paling kuar beraya… yg lain dok rumah je

    2. bro mmg rendah je orangnye he…23x

      bro pun dok rumah je.. x g mane2 pun…

      besa la teu dah sampai satu tahapnya kita xkan rase nk beraya… bro dah 6 tahun rasa cam tue..

      tue pasal tahun nie bro x shoping raya pun.. baju pakai tahun lepas punye

    1. selamat hari raya.. yup 4 orng je….

      xramai pun.. tapi masing2 bersepah kat bumi malaysia nie… tue pun susah nk kumpulkan semua…

      nie belum ada yang g oversea lagi

  1. Assalamu’alaikum bro..

    Happy Eid Mubarak! Alhamdulillah dapat bergambar sume adik beradik, mak ayah.

    Keluarga saya tak pernah ada gambar 1 keluarga yang sume lengkap masa raya camni. Mesti ada sorang dua takda. Huhu. Dah lebih 10 tahun kot macam tu..

    Adatlah kan, orang merantau jauh. T_T

Leave a Reply

Top