You are here
Home > Bersama BroFramestone > Cari Pasangan Yang Pandai Mengambil Hati Bukan Kesempatan

17,674,795 total views, 3,805 views today

Cari Pasangan Yang Pandai Mengambil Hati Bukan Kesempatan

Assalamualaikum wbt

Tertibe tergerak hati untuk buat entry ini.

Maybe entry khas buat protege bro iaitu mijae & lollyluvfareda .

Hope tip-tip ini mampu membantu korang bercakaran di twitter sehingga ke pelamin -amin-

Dalam mencari pasangan,

Iaitu pasangan hidup [dan bukan pasangan stock geli-geli] yang bakal wujudnya perjanjian berdasaran ikatan pernikahan.

Perlu ada sifat dan tanggungjawab untuk berkongsi kebahagiaan bersama & bukannya lebih kepada kepentingan peribadi. Jika tidak, akan mudah berlakunya konflik rumah tangga di awal perkahwinan.

Kalau boleh,

Cari yang pandai mengambil hati [memasak ke, pandai sejukan hati ke or pandai dalam berbelanja etc] & jadi pemimpin keluarga [jadi imam dan bukan tahu mengarah je]

Dan jangan cari yang pandai mengambil kesempatan.

Riso habis, terus belah he..23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

10 thoughts on “Cari Pasangan Yang Pandai Mengambil Hati Bukan Kesempatan

  1. btol tu bro,paling koman pun jgn la masak air pun hangus..contohilah kak atie bro yg pandai masak nasi kerabu katanya

    ..cari yg senang bagi signature pun bgs jgk ye dak bro..tu bro yg ajar kehkehkeh

    1. ops tue tips extra…

      xleh buh kat blog… nnt kne serang & persatuan isteri-isteri tua wat aduan kat MCMC huhuhu

      habis blog bro kne tutup nnt

    1. jika ada permintaan je la…

      nie mmg dorg mintak tadi… kalau bukak tiap2 masa, kerje bro pulak xberjalan he..23x

      dh la khidmat free je nie

    1. sama2..

      backlinks pun kepada maklumat yang berinfo kan…

      he..23x bro pun cadangnya nk mencari gak nasi kerabu huhuhu

    1. dorang mintak bro jadi mentor dorang pulak

      waduh,

      nnt if bro tambah cawangan, sure dorang nak bro jd mentor gak.

      Xpasal2 kne serang dengan persatuan isteri pertama semalaya

Leave a Reply

Top