You are here
Home > 1001 Pictures > Business Photography

17,442,041 total views, 1,252 views today

Business Photography


Bro bercadang nak buat business photography,

Sekarang, bro baru mempunyai 2 orang photographer.

Target untuk event photographer, wedding + outdoor shooting. If ada sesiapa yang berminat boleh hubungi bro

Harga belum di tentukan lagi.

Sudi-sudi la bantu bro yang baru nak bertapak ek.

p/s- salah satu business dari syarikat bro

kredit pic to acai (salah seorang photographer bro)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

13 thoughts on “Business Photography

    1. maksud bro.. bukan takat edit je… harga sekali dengan photobook yang dah siap…

      klu leh buat… anytime je bisnes bro bg kat kamu

      🙂

  1. Tahniah bro…tentang photographer, aku akan bawak kawan aku..skg ni aku as a beginner r…pas ad income sket2, baru upgrade….pape pun, same2 r kita membantu..sebab untuk jurugambar company bro, harga tak mahal…apa yang penting, anda berpuas hati dengan hasil kerja kami..i.allah…

Leave a Reply

Top