You are here
Home > 1001 Pictures > Bukan Mimpi Basah Bersama Blogger

17,459,775 total views, 2,942 views today

Bukan Mimpi Basah Bersama Blogger

Kredit Pic pada empunya pic

Sorry bro amik pic ini tanpa kebenaran empunya pemilik.

Sekali amik bersertakan bapaknya. Riso nanti jadi spekulasi pula di blog bro.

Silap hari bulan “Rumah Tangga Wars” terjadi dalam masa terdekat he…23x

Malam tadi,

Bro termimpikan seorang blogger [gambar di atas],

Seorang blogger yang pernah menghiasi 2 page muka akhbar dengan pengalaman beliau di negara asing. [x macam kes ariff shah yang dok cite pasal awek moscow he..23x]

Sekadar mimpi biasa,

Dapat la sembang sikit-sikit even bro pun lupa apa yang dipersembangkan. [Atenye mimpikan, main tido semua tue]

Anyway buat Irine,

Thank coz tegur bro semalam kat twitter.

Buat azrul hisham | ini bukan mimpi basah ek.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

26 thoughts on “Bukan Mimpi Basah Bersama Blogger

    1. x la…

      mimpi irine jumpa bro n ajak sembang2 huhuhu…

      best lagi kalau mimpi dia ajak kahwin he…23x

      p/s- cam bulan planet zuhal jatuh ke riba la pulak

    1. bukan xnk mimpi…

      nnt ade pulak yg marah coz dah lama tgu lolly..tp lolly xmasuk2 gak dalam mimpi dorg he…23x

      lagi satu lolly xcukup umur he..23x

    1. kne hormat jugak.. orng datang nak beraya he..23x

      ish… even dalam mimpi kne juga jaga tatasusila. Xleh men jamah je.. Kne gak baca bismillah he..23x

      bukan ape,

      xsampai hati. Comey he..23x

    1. mimpi je la mampu.. krg jumpe.. xpasal2 terus masuk meminang

      dah la bro tengah menganggur nie…

      xtau la mampu ke x pinang die he..23x

    1. cantik.. xde la terngiur he…23x

      biasa2 je… cuma bro suka lepak kat blog dia je… bace je… jejak xtgl pun huhu

    1. budak blogger.. belas2 lg umurnya…

      sebab cerita dia kat blog je… terus ade orang dtg interview die untuk di share di dalam surat khabar huhu

      ops xperlu la mu tahu sape die.. cukup la sekadar pic die kat atas tue…

    1. ops jangan la cakap cam tue.. malu bro he..23x

      cam la nfahk puji bro kan he..23x

      yup dia memang cantik. tertarik bro. entah cam mana boleh termimpi dia

Leave a Reply

Top