You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Bro Dah Selamat Sampai Ke Kampung Halaman

17,417,180 total views, 5,575 views today

Bro Dah Selamat Sampai Ke Kampung Halaman

Bro dah selamat sampai ke kampung halaman.

Ngantuk sih memandu. Kalau la si dia bro ada di sebelah ok la jugak.

Harap nama je balik sama-sama. Tetapi naik kereta asing-asing.

Alhmdulillah, bro selamat sampai eventerlalu banyak kenderaan berada di jalan raya yang x beberapa reti nak bagi signal & dok break mengejut sahaja.

2 x 5 sahaja dengan bro,

Bro pula selalu drive memang xmengenali function break kaki. So memang jarang la membreak.

Tapi oleh kerana Ops Sikap berluasa. Bro tetap memandu dengan penuh hemah.

Tue pasal meter kereta dok maintain 0 km/j [xtau la bila nk repair meter kereta nie he..23x]

Pesanan bro : berhati-hati di jalan raya. Ingat orang tersayang

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

15 thoughts on “Bro Dah Selamat Sampai Ke Kampung Halaman

    1. dh selamat pun.. ngntuk sih drive slow2 huhuhu

      esok balik naik ape ek.. moga selamat la zuriey ek.. nnt kurang sorg pembaca setia rapu rapan bro

    2. sape yg drive ek huhuh…..

      sama2 kasih wahai zuriey….

      bro maafkan zuriey hope maafkan bro if bro ade wat pe2 salah dgn zuriey ek he..23x

    1. yup petg tadi sampai izzan… gerak leklok ek… moga izzan selamat balik dan pulang sepanjang musim perayaan ini

    1. yup… 0 je… meter kereta bro dah rosak huhuhu.. tue yg xleh nk bajet tue…

      tau2 je laju je memecut… tp rasenye Dr Hana lagi laju dari bro he…23x

      oh than ek… mmg mahu merehatkan diri…

    1. erm cam mne ek nk cerita kan…

      xtau la pulak.. yang bro tahu bro tetap sampai ke lokasi yg ingin dituju tanpa mengetahu kelajuan yang bro bawak he..23x

      selamat hari raya buat kamu juga

Leave a Reply

Top