You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Bisnes Jual Seluar Dalam Online

17,440,760 total views, 4,615 views today

Bisnes Jual Seluar Dalam Online


Tertarik dengan entry salah seseorang rakan blogger bro. Xnak mention nama dia kat sini.

Karang dia malu.

Beliau tengah dok fikir nak wat bisnes webpage untuk projek kelas dia. Dan salah seorang rakan beliau menyarankan dia buat bisnes jual spender melalui web.

Lawak la pulak,

Tapi bro pasti bisnes itu akan success & permintaan pasti ada dari semasa ke semasa he…23x

Dan pembelinya pasti dari kalangan lelaki yang mempunyai hobi pelik. Pasti dorang sanggup menyamar jadi pembeli wanita semata-mata nk miliki panties yang dijual he..23x

Lagi-lagilah kalau ada panties yang terpakai, sure demand tinggi & dapat mengurangkan kes kehilangan panties di ampaian he…23x

p/s- bro zaman dok hostel dulu, selalu gak hilang spender. Sape la yang rembat ek. Menyusahkan betul la. Dah la spender lelaki nie mahal.

Entah-entah korang pakai untuk lap cermin dorm kot he..23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

46 thoughts on “Bisnes Jual Seluar Dalam Online

    1. he…23x tue la pasal…

      if bro buat bisnes jual spender on9.. ade x orang nak beli…

      ade x yang nk saman bro he..23x

    1. harapnya begitu la kan…

      mne nk cari stock nie ek hjuhuhuhu

      tp riso gak melangari undang2 jika di salah tafsirkan huhuhu

    1. ops kamu punye pun selalu hilang ek.. eh bukan bro tau yg amik he…23x

      betul sumpah bro xamik zuriey punye huhuhu

    2. cet nmpk sgt bro jdika suspek utama ek

      waduh zuriey nie babap karang huhuhu…

      klu zuriey punye.. baik xpayah curi2.. mintak terus je he..23x zuriey kan baik hati orgnye

    3. biar la bro jadi zuriey punye special sure leh dapat kan he…23x

      xpun bro seludup masuk bilik zuriey amik he..23x

    4. ahahhhh… nk wat koleksi.. leh x?? zuriey jadi supplier bro.. ok x he…23x

      ala 3 kosong kan he..23x

    5. bro niat mmg ade.. naiat baik dapat pahala even xwat he..23x

      eh ganasnye.. ke part tue tajam sangat,,,, ish patut la gurl selalu je beli baru tiap2 kali g shoping… he…23x

      pakai sekali sudah…

    6. mane la tahu kot2 zuriey pakai je terus koyak….

      tajam sangat kot kan he…23x

      xpun air pekat sangat sampai bocor menghakis he…23x

      p/s- ape bro merapu nie

    1. nk wat bisnes online sennag je…

      yg susahnye if xde komitment n xde product untuk dijual…

      nie pun just lawak2 mbe2 je… tgk2 cam leh masyuk je… tp nk cari stok tue susah sikit la

      xkan nk amik stok yg longok je kan.. baik dorg ge pasar malam je beli he..23x

    1. sape ek yg curi spender bro ek… ke kamu yg curi he…23x

      mne tahu bro pakai gstring…. eh bukan kamu ke pakai.. warne pink gitew

  1. hahaha jual spender..kreatif2…tapi cuba pelbagaikan dengan menjual boxer skali huhuhu…

    psst: trend jual alat sex dah lama berleluasa di internet…so jual spender bukan benda baru…

    1. he..23x bagus la cadangan mu tue… akan dipertimbangkan…

      tp boxer ade ke yang nak beli on9…. kalau panties tue tau la… yang kebarangkalian yang belinya lelaki pun mmg ade he..23x

      mmg berluasa… tp pepaham la malaysia nie kan…

      benda baik pun boleh di salah anggap kan

    1. mne tahu eny punye g string berlubang… tang men yg berlubang tue ek…

      bro kne wat kajian cam mne leh berlubang he..23x

Leave a Reply

Top