You are here
Home > 1001 Pictures > Bersawah Bendang Ketika Berbuka Di Tengah Bandar

17,668,762 total views, 5,184 views today

Bersawah Bendang Ketika Berbuka Di Tengah Bandar

Sepanjang bulan Ramadhan yang berlalu,

Dalam keserabutan tinggal di ibu kota, bro dan si dia bro sempat juga meluangkan masa berbuka di One Utama.

Tak di sangka pula,

Terdapat pandangan panorama yang memukau di tengah-tengah kesibukan manusia yang berpusu-pusu ke hulu ke hilir menghabiskan duit.

Oh , alangkah tenangnya bila duduk di sini. Terasa cam berada di kampung halaman [even sebenarnye kg halaman bukan cam nie]

Pe2 pun layan pic ini.

Kredit Pic to Khaizarien In D’ House

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Bersawah Bendang Ketika Berbuka Di Tengah Bandar

    1. he…23x

      xde gaya cam petani pun… gaya cam mandur ade la kan…

      waduh.. dah lame xbuh gmbr time bro jd petani berjaya dulu he..23x

    1. xpe la.. tgu la 3 hero tue bawak sumi pulak kan he…23x

      yup kat one utama… cantik n sejuk je mata memandangnye…

      sejuk sikit hati coz xdpt book tempat nk berbuka he..23x

  1. ari tue mase pi sana, kontraktor tue tgh buat foundation utk padi..so x nampak lagi hijaunya..tp dlm gambar nampak cam real jea bila siap.
    rasenye ada lagi tak sekarang kat OU tue?

    1. xtau la pulak.. coz pic nie amik lagi 3-4 hari nk raya he…23x

      klu pandai amik pic n buang pe2 yg xpatut.. mmg sebijik cam real he..23x

    1. yup real dari kampung yang di ready make kat One Utama he..23x

      nmpk real kan…

      kmpung bro mane de sawah2 nie..

Leave a Reply

Top