You are here
Home > 1001 Pictures > Bakal Perdana Menteri Malaysia ke-7

17,682,275 total views, 3,402 views today

Bakal Perdana Menteri Malaysia ke-7

Perdana Menteri Malaysia

  1. Y.T.M Tunku Abdul Rahman Putra Al-Haj
  2. Tun Abdul Razak bin Haji Dato’ Hussein
  3. Tun Hussein bin Dato’ Onn
  4. Tun Dr. Mahathir Mohamad
  5. Tun Abdullah Ahmad Badawi
  6. Dato’ Seri Mohd Najib Abdul

Insya’lah doa-doakan kepada contok mahasiswa, blogger & juga rakan kita yang berjiwa besar & berpotensi tinggi iaitu Faridzul Asyraf Mat Arifin @ joegrimjoe.

Pe2 pun,

bro sebagai seorang kawan kepada beliau, memeng beliau berpotensi untuk menjadi pemimpin di masa hadapan.

Mungkin boleh menjadi rakan sepolitik dengan bro sekiranya bro kembali berpolitik semula. Doa-doakan terbuka pintu hati bro ek -amin-

kredit pic to joegrimjow

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

31 thoughts on “Bakal Perdana Menteri Malaysia ke-7

  1. Aku pun setuju kalau Joe jadi Perdana Menteri Malaysia ke 7. Bila dia jadi PM nak apply jadi Setiausaha Politik beliau .. Bro jadi Pegawai Khas beliau..

    1. he…23x peh ramai sokongan nie…

      ops.. bro jadi pegawai khas die… xde kot.. jd tukang jaga laman web perdana menteri je la he..23x

      pakai joomla he..23x

      mu pulak jadi setiausaha politik die

      ok x

    1. eh… tenang dari ape ek…??

      mesti byk yg ko tuntut mintak joe wat itu ini kan he..23x then ko dtg makan je kan…

    1. yup dah ade ciri2 kan…

      tgu bro buh pic bro mase zaman2 gitew.. tp nanti la ek.. dah lame xselak album gambar huhuhu

Leave a Reply

Top