You are here
Home > 1001 Pictures > Ariff Shah Kembali Ke Moscow

17,442,151 total views, 1,362 views today

Ariff Shah Kembali Ke Moscow

Entry khas buat Ariff Shah

Hari ini merupakan hari beliau kembali bersekolah di Moscow untuk tempoh 1 1/2 tahun lagi. [Nanti if bro turun Moscow, bro roger-roger ek].

Sepanjang beliau berada di Malaysia

Banyak juga kenang bro dengan beliau. Tetapi tidak sebanyak pengalaman beliau di Malaysia.

Pe-pe pun terima kasih buat driver peribadinya yang setia membawanya kemana-mana.

Gathering Geng Blogger Putrajaya

Gambar termahal. Mampu menarik minat sesiapa yang ingin mencari menantu

Beraksi bersama dengan baju gengblogger

Siap masuk paper lagi. tapi pic mu kat sebelah bawah. Yang penting gambar kita reramai.

Gathering Bloggers & Twitters Sungai Gabai

Tunggu turn nak gelongsor reramai. bro tahu kamu suka part nie kan. Balik nnt jom layan ek

Cuba teka apa yang kami lakukan. Sian Niza

bergambar beramai-ramai, paeh pun ada bersama kekasih hatinya

Berbuka Puasa Blogger di Times Square

Menjejaki mereka-mereka yang melencong membeli tiket wayang sebelum menjumpai kami.

Azrul Hisham, Fazreen & Ayong Qiela

Bowling time, group kita menang la ariff

Syahirul di depan

Ko jangan riso la Ariff. Kita sure menang, joe xleh nak buat ape-ape dah

Selepas berbuka di Chicken Rice Shop, Times Square

Dr Hana, Sarah & Jard

Gathering Geng Blogger Shah Alam

Gambar kenang-kenangan

Lepak mamak untuk beronline & juga bergosip bersama Joegrimjow & Piratz

Berbuka Puasa Satay Kajang Hj Samuri, Kajang

Berbuka bersama Melromeo & BeanMoreno. Mat Joe pun ada.

Kajang Walk bersama Cik Hel, Anak Perak & Redlinda

Ini saja yang dapat bro recall buat si Ariff nie. Kalau entry yang berkaitan dengan dia tue, memang banyak.

Xpercaya,

try guna search box kat blog bro, search keyword “Ariff Shah” peh…. banyak tue

Doa bro | moga pernerbangan ko selamat sampai ke Moscow, jaga diri leklok kat temat orang. Moga balik Malaysia dengan selamat.

If bro langsung dulu, harap maaf ek.

Bro langsung lagi, bro invite ek he…23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

26 thoughts on “Ariff Shah Kembali Ke Moscow

    1. selamat hari raya buat kak ina….

      tue la.. lepas nie xketemu untuk 1 1/2 tahun.. lama tue.. siap dia pesan tgu dia balik baru boleh langsung huhuhu

      amboi kak ina…

      sy nie x glam lagi.. xnk buat sil ke…??

  1. no hal bro kalau sampai masa ko langsungkan aje. aku faham. apa2 pun all the best untuk korang berdua =)

    and thanks for this entry. aku balik nanti kita lepak lagi

    1. kalau langsung lagi sekali, mu faham x he…23x

      oh je.. 1st place, mane lagi kalau bukan gabai huhu… eh ape ilmu ko pakai ek coz time tue ko sampai dulu he..23x

      dah nak flight lum nie

  2. bro! haa. kenangan kan semua nih!!..mm.. ariff shah ni pn agak popular juga among bloggers!.. arini pn frazi akn menghantar kwn ke klia yg akan berlps ke belanda… sedey2…

    1. kalau sempat g la jumpa die…

      kot2 flight die delay ke… [amboi doa tue he…23x]

      yup popular gitew. bukan takat blogger dengan mak-mak yang ada anak dara gitew

  3. aku tak sempat nak berjumpa semua.. gath kat air terjun dgn gath pertama gengblogger aku dah hampir2 pergi..last minute pula ada hal yang tak dapat di elakkan.. sedikit kekecewaan di situ.. 🙁

    1. xpe… next time if di izinkanNya kita dpat berkumpul bersama he..23x

      tapi tang mandi tue mmg best…

      bersih badan & juga mata huhuhu

    1. itu kenangan yang terabadi dalam bentuk pic & kejadian

      yang terabadi dalam kenangan lagi banyak he…23x

      ade rezeki nnt kite kaan ketemu juga huhuhu.. jumpe ariff shah lagi best dari jumap bro.. bukan ade pe2 bro leh kongsikan he…23x

      cadang nak wat gathering.. pe pun tgu bro dapat kerja baru ek

    1. harapnya begitu la kan….

      dah selamat balik ke Malaysia.. jangn pulak lupa awek2 kat malaysia nie kan…

      bawak awek moscow sorang untuk bro

    1. sorry wawa..

      dah di book oleh blogger yg agak jelita…

      senyap2 dorg couple.. then terbongkar gak.. same2 berlajar oversea

    1. bro rase.. mu lagi banyak kali jumpa dengan ariff kan he…23x

      nnt ko pergi jauh.. bro wat entry khas untuk ko.. or pasal gengWP he..23x

      tgu….!!!!

Leave a Reply

Top