You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Apa Ke Halnye Sport Toto Taja Majlis Amal

17,426,912 total views, 756 views today

Apa Ke Halnye Sport Toto Taja Majlis Amal


Sempena kedatangan Hari Raya, Sport Toto melakukan lawatan ke Hospital Tengku Ampuan Rahimah di Klang dan Hospital Sungai Buloh baru-baru ini.

Mereka menyerahkan duit raya dan pakej hadiah pada 150 kanak-kanak di kedua-dua hospital.

Cerita lanjut, anda boleh baca di sini.

p/s- Bagus apa yang mereka lakukan. Cuma xkena pada caranya.

Corporate Social Responsibility (CSR) memeng perlu ada terutama bagi badan-badan swasta. Cuma perlu bertempat & tidak menynigung sensitiviti orang lain.

Bro nk invite korang ke Blogger Mini Gathering.

Siapa nak datang silakan. So tak kesah berapa ramai dan tak kesahlah korang nie Blogger , Twitter , Facebooker and other Network site atau pun korang xberpuasa [uzur dan buat2 uzur].

Korang semua dijemput untuk berbuka di Haji Samuri Kajang pada 4 September 2010 (sabtu) .Waktu yang disuggest untuk berjumpa dalam pukul 5.00pm – 5.30pm BERKUMPUL . Buka Puasa dalam 7.00pm

Cite banyak pun tarak guna. Klik sahaja banner di atas. Dan jumpa bro di sana.

Jangan risau tiada tajaan dari Sport Toto. Semuanya tajaan sendirian berhad ek

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Apa Ke Halnye Sport Toto Taja Majlis Amal

    1. lebih kurang la… kita kne fikirkan.. segala perbuatan mesti la berlandaskan

      “meletak sesuatu pada tempatnya”

    1. walaupun mereka di beri dalam bentuk hadiah dan bukannya wang ringgit..

      kita kne tahu dari mana ianya datang..

      bila selalu di suapkan dengan benda yang kita sendiri tidak tahu puncanya…

      tue pasal ramai anak2 muda kita makin benak hatinya….

    1. he..23x fiki2kan la ek

      yup ade je… maaf xinform zik awal…

      bro pun last minute plan nak pergi.. ramai gak blogger2 yang ada

  1. Yeah matlamat tidak pernah menghalalkan cara. Memang nak melakukan ‘sedekah’ untuk bulan ramadhan ini. Tapi sumbernya ternyata sekali memang haram. Sama seperti perompak yang merompak bank sedekah ke fakir miskin.

    1. yup betul tue…

      tue pasal bro nk tekankan entry ini di sini..

      CSR gagal di sini.. entah sape la yang wat plan tanpa memikirkan mengenai sensitiviti sesetengah pihak.

    1. xpelik mana pun he…23x

      ala huhuh baru je semalam ber iftar reramai dengan blogger perkena satay kajang he..23x

    1. tue la pasal…

      cam mne la nk wat mereka faham cara untuk bersedekah yang betul dan juga cara untuk tidak mencari publisiti yg salah

  2. wah… ape agenda tersembunyi sports toto ni? buat naya kat anak-anak yatim tu aje dijamu dengan makanan yang tak dijamin kehalalannya! yang pengarah rumah anak yatim tu pun… aduiyai…

Leave a Reply

Top