You are here
Home > Ucapan > Ulang Tahun Ke-50 Buat Flintstone Bukan BroFramestone

17,454,237 total views, 6,706 views today

Ulang Tahun Ke-50 Buat Flintstone Bukan BroFramestone

Selamat ulang tahun ke 50 buat Flintstone,

Antara cerita yang bro minati sejak merangkak lagi.

Dan bro selalu di salah anggap oleh sesetengah blogger yang sekali imbas nama bro sebagai flintstone berbanding nama betulnya framestone

Now dah 50 tahun buat mereka,

Now dah nak dekat 2 tahun bro guna nama BroFramestone

Dah dekat 4 tahun berada di alam siber dengan nama framestone

Dan dah dekat 10 tahun mengunakan gelaran stone, memang berpuaka nama nie ek. Sampai la nie, g mane2 pasti ada yang memangil bro dengan nama tue.

p/s- Nantikan entry Status Malam Jumaat pada setiap khamis malam jumaat hanya di blog rasmi BroFramestone [cam nak bukukan je cerita ini].

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “Ulang Tahun Ke-50 Buat Flintstone Bukan BroFramestone

    1. waduh… kne story gak ek…

      pojie kne cari 100orang yang betul2 nak tahu cam mne bro dapat nama tue ek…

      lame gak bro pakai nama tue.. sejak tahun 2003

    2. nak berlaku adil la pojie…

      coz ramai yang nak tahu… tp dtg bertanya sebagai group individu…

      lepas bro jawab mesti ade yg dtg tnye lagi tanye lagi tanye lagi huhu

      T-T malas nk wat entry pasal nie… he..23x nnt xsuspen pulak

  1. ape name btolnye..?(dlm IC) 😀

    dan cmne leh plih nama “BroFramestone”..?
    mst ada asal-usul salasilahnye kan.. heee 😀

    p.s: saje nk jdkn bro ni kaunter pertanyaan.
    jwb jgn xjwb.. 😛

    1. kalau nk tahu kne kumpulkan 100 orang yang betul2 nak tahu kenapa pilih nama tue ek

      nama dalam ic bro xde la popular mne pun.. search kat google pun xjumpa even pernah 2-3x masuk paper T-T

      tp bro pernah je bagitahu nama penuh bro masa gathering gengblogger kat shah alam… hampeh sampai la nie dorg ingt nama bro.. cet hhuhu

    2. ala.. malu la huhuhu…. he…23x

      try search nama sebenar broframestone.. jumpe ke x..??

      kalau xjumpe tue mknenye bro mmg xpopular

    1. nie lagi sorg huhuhu.. babap karang…

      nk tahu ken cari 100 orang yang betul2 nak tahu cam mane bro leh dapat nama tue

  2. salam bro

    hehe nak tau jgk macamane bro dpt name tuh…

    kita suke tgk cite kartun ni… comei dan kiut
    ‘org2 umah’ dia… dinasour dia pon kiut2…
    serba serbi batu dlm cite kartun ni ~

  3. tu lar kata.. kdg2 smpi lupa nak panggil nama sebenar… apapun kita pun minat gak citer hantu tu … dulu2 kena nonton 2 org sbb takut tengok muka garang katun tu….

Leave a Reply

Top