You are here
Home > Ucapan > Tahniah..!! FaizalFredley Merupakan Follower Ke-300

17,440,396 total views, 4,251 views today

Tahniah..!! FaizalFredley Merupakan Follower Ke-300


Tahniah buat FaizalFredley kerna menjadi follower ke-300 blog BroFramestone ini.

Maaf tiada apa yang mampu bro berikan kecuali entry khas untuk kamu. Bro bukan sepopular mana pun.

Hope entry ini dapat meningkat traffic ke blog mu serta meningkatkan kebarangkalian di kenali dari kalalangan blogger yg selalu jejaki teratak buruk bro nie.

Anda boleh terjah ke blog beliau melalui pautan ini Faizal Fredley Blog.

Klik pic sebelah untuk pembesaran,

Then tengok reramai. Muka siapa yang ada di dalam pic ini & senaraikan blogger2 yang anda kenali dalam pic ini.

Sudi-sudikan diri anda untuk mengikuti perkembangan bro di BroFramestone In D’ House

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Tahniah..!! FaizalFredley Merupakan Follower Ke-300

    1. thank sesangat.. amboi, nak jugak ek satu entry…

      insya’lah pasti ada juga entry untuk mu di blog ini

    1. oh kira ramai gak blogger yg zuriey xkenal ek… rupanye univesal gak la blog bro nie ek…

      coz ade yg bro xtau dari mane dorg dtg, tau2 je follow blog bro yang entah ape2 nie T-T

    2. mane de fames la zuriey…

      zuriey je yang sudi jejak blog nie n rase bro femes… he…23x

      jom esok berbuka dengan ReD n Anak Perak jom

    1. awat kne he21 1/2x ek he..23x

      bukan anugerah pun nie…. tanpa sokongan korang sure bro rasa berblog nie agak kurang best sikit

Leave a Reply

Top