You are here
Home > Uncategorized > Si Pujangga Jalanan

17,449,980 total views, 2,449 views today

Si Pujangga Jalanan

kisah penyanyi jalanan.
mendendangkan lagu dan irama.
menghiburkan pejalan kaki
menghidupkan suasana sekeliling
dari kesibukan kepada kedamaian

More picture about Si Pujangga Jalanan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

9 thoughts on “Si Pujangga Jalanan

    1. ramai kawan bro yang selalu wat persembahan jalanan..tp berbayar la kan…

      insya’lah bro kahwin nnt dorang akan perform untuk majlis bro

    1. so jangan la membazir vote yang realiti…. elok duit tue korang sedekah kat penyanyi2 cam nie

      sekurang2nya mereka lebih menghargai duit2 itu semua…

    1. try la… tp kne pandang usha kanan kiri…

      lagi satu buat di tempat yang terbuka… area bukit bintang ke… kat sane xde orang kaco pun

Leave a Reply

Top