You are here
Home > Ucapan > Selamat Ulang Tahun Buat Mak & Ayah

17,436,620 total views, 475 views today

Selamat Ulang Tahun Buat Mak & Ayah

Ayah dan ibu

Itulah permulaan kami
Dapat melihat bulan dan matahari
Yang dikurniakan dari Ilahi
Ayah dan ibulah mesti dihormati

Ayah dan ibu wali-wali keramat
Pada mereka kita beri hormat
Pakailah tunjuk ajar dan nasihat
Supaya hidup kita akan selamat

Semalam adalah ulang tahun perkahwinan mak dan ayah bro. cantik tarikh yang dorang pilih 4/8.

Dan seperti biasa,

Si dia bro jugak yang remind bro pasal tarikh nie. [maaf bro memang seorang yang agak pelupa].

Dan seperti biasa juga, bro la orang terakhir yang akan wish dari kalangan adik beradik bro T-T

Entry nie pun dah lewat sehari T-T

p/s- mak dan ayah bro pun dah ade facebook… dunia dah banyak berubah ek.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

13 thoughts on “Selamat Ulang Tahun Buat Mak & Ayah

    1. yup…

      muka bro ikut sebelah ayah bro…

      dulu masa muda2 muka ayah bro hensem cam muka bro juga he…23x

    1. doakan cam tue la kan…

      cadang dapat gaji nie nk bawak dorg jenjalan… tp pose dah nak dekat sgt nie, riso dorg xlarat nk jalan jejauh je

    1. bagus tul if ade PA kan…

      lagi2 la kalau PA nie dok ingtkan segala-galanya.. dan dok cakap cam nie “bos, dah pagi dah”

      asalkan xkne tembak dalam kereta sama2 je kan

  1. wow, mak ayah bro ada facebook eh?mak feez pn ada..tp tak guna..adik yg guna pakai sndri cari kawan2 mak.hihi..

    congratulation for ur parent bro.. semoga kekal bahagia hingga akhir hayat. Amin..

    1. dorg ade… teu yg bro terkejut tue he…23x

      xsia2 pasang ternet kat rumah…

      doakan cam tue la kan…

    1. hadiah dari si anak ek….???

      erm… menantu-menantu yang terbaik buat mereka kot he..23x [gaya cam banyak je kan huhhu]

      mampu sedekahkan doa dan duit belanje bulan2 je la jaz

    1. eh mmg la anak ayah… habis anak sape lagi kan… xkan terus2 kuar je kan he…23x

      thank nass

Leave a Reply

Top