You are here
Home > Bersama BroFramestone > Penangan Petai Sebelum Menjejaki Gabai

17,442,090 total views, 1,301 views today

Penangan Petai Sebelum Menjejaki Gabai

Penangan petai bro makan malam tadi,

Bakal di lepaskan ke sungai gabai sekejab lagi bersama blogger2 yang menyertai gathering blogger di sana.

[If korang nak join, masih sempat lagi. Terus je datang ke sana n usha2 kat sane mane port yang kami lepak.]

Jika sebelum ini,

Hanya sekedar kedinginan air sahaja yang berubah [menjadi panas],

Hari ini ianya di serikan denganbau-bauan petai. Nasib la sape2 yang mandi di bawah.

Ok la bro mahu pergi mandi sungai. Chow..!!

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

14 thoughts on “Penangan Petai Sebelum Menjejaki Gabai

    1. mne de kejam la affan…

      silent killer katekan… he…23x mahu ikan2 mabuk timbul sekor2 kan

    1. ops hilangkan bau ek he….23x

      jgn riso la he…23x bro buang baik punye… kalau leh biar lalink kat belakang bro…

      tp lalink nk dok depan bro pun xde prob punye he…23x

      p riso pulak lalink tergelam xmau timbul2 dah

    1. he…23x mmg terbaik la kan…

      tp xnmpk pulak ade ikan terapung ke ape ke he..23x

      maybe sebab asid level tekawal kot

Leave a Reply

Top